(Poistunut julkaisusta)

Osaava lvi-asentaja
Rekrytointipalvelu Sihti Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.5.2020

Etsimme kokenutta LVI-asentajaa Jyväskylän alueelle töihin asiakasyrityksellemme.

Työtehtävät koostuvat monipuolisista ja ajoittain haastavistakin lvi-alan tehtävistä. Sinulta kaipaamme koulutusta alalle sekä vähintään parin vuoden kokemusta alan tehtävistä. Myös työturvallisuuskortti on tarpeellinen, tulityökorttia saatat tarvita joissakin tehtävissä.

Etunasi on erityisesti seuraavat seikat:
- Hitsauskokemus
- Joustavuus
- Laitteiston ja työvälineiden tuntemus
- Asiakaspalveluhenkisyys
- Reipas ja omatoiminen asenne työntekoon

Töiden aloitus tapahtuu sopimuksen mukaan kesän aikana. Palkkaus talotekniikan alan TES:n mukaisesti kokemukseen perustuen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Aleksi Arjakka numerosta 040 027 8937. Laita hakemuksesi nettisvujemme sihti.fi kautta, lähethän sen pikaisesti sillä käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana!

Sihdin kanssa kohti parempia työpäiviä! Tarjoamme työnhakijoille mielenkiintoisia, palkitsevia tehtäviä ja päivittäin työllistämmekin tuhansia tekijöitä ympäri Suomen. Sihdin kautta sinun on mahdollista työllistyä monipuolisesti erilaisiin työtehtäviin aina osa-aikaisista kokoaikaisiin töihin, rakennusalalta teollisuuteen ja kaivoksista talouden alalle. Yhteiset arvot, reilut pelisäännöt sekä työntekijöistämme ja työturvallisuudesta huolehtiminen ovat meille ykkösasioita - intohimomme on auttaa sinua löytämään juuri se oikean työ.

Katso kaikki avoimet työpaikkamme osoitteesta www.sihti.fi.