(Poistunut julkaisusta)

Osaava lukkoseppä/turvalaiteasentaja
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs turvallisuusliike Tampereella, jonka erityisosaamista ovat erilaiset kameravalvontaratkaisut, kulunvalvonta sekä ovi- ja porttiautomatiikan turvajärjestelmät. Etsimme heille nyt vahvistusta nimikkeellä

Osaava lukkoseppä/turvalaiteasentaja

Tehtävässä menestyminen edellyttää mekaanisten ja sähkömekaanisten lukitusjärjestelmien asennustoiminnan ja sähköalan tuntemusta. Myös muu osaaminen ovi- ja porttiautomatiikan, ovipuhelinjärjestelmien sekä kameravalvontajärjestelmien parista katsotaan eduksesi. Tehtävään haetaan lähtökohtaisesti jo alalla pidempään toiminutta lukkoseppää tai turvajärjestelmäasentajaa, joka pystyy itsenäiseen työskentelyyn toimeksiantojen mukaisesti.

Työpaikka sijaitsee Tampereella ja hakijoilla oltava voimassaoleva ajokortti. Lisäksi työn alkaessa valitulle henkilölle haetaan turvasuojaajakortti.

Asiakasyrityksemme tarjoaa mielenkiintoisen ja vastuullisen tehtävän perinteikkäässä yrityksessä sekä kilpailukykyisen palkkauksen ja työsuhde-edut.

Kiinnostuitko?

Jätä hakemus rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi - Löydä töitä - Osaava lukkoseppä/turvalaiteasentaja. Lisätiedot: henri.kiiskila@temp-team.fi.