(Poistunut julkaisusta)

Osaava Lasiasentaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 10.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs lasialan rautainen ammattilainen Tampereella. Yritys on erikoistunut muun muassa mittatilauslaseihin, sisustuslaseihin ja auton laseihin. Etsimme heille nyt

Osaavaa lasiasentajaa Tamperelle

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mittatilauksina tehtävistä lasitöistä sekä erilaisten lasielementtien kanssa työskentelystä. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta erilaisten lasielementtien käsittelystä ja asennuksesta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen perinteikkäässä perheyrityksessä, ammattimaisen konekannan ja työtäsi arvostavan työilmapiirin.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä – Osaava Lasiasentaja Tampereelle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskila@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.