Osaava Lasiasentaja Tampereelle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.3.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs lasialan rautainen ammattilainen Tampereella. Yritys on erikoistunut muun muassa mittatilauslaseihin, sisustuslaseihin ja auton laseihin. Etsimme heille nyt

Osaavaa lasiasentajaa Tamperelle

Työssä menestyminen edellyttää aiempaa kokemusta mittatilauksina tehtävistä lasitöistä sekä erilaisten lasielementtien kanssa työskentelystä. Arvostamme lisäksi aiempaa kokemusta erilaisten lasielementtien käsittelystä ja asennuksesta.

Asiakasyrityksemme tarjoaa vakituisen työsuhteen perinteikkäässä perheyrityksessä, ammattimaisen konekannan ja työtäsi arvostavan työilmapiirin.

Oletko etsimämme osaaja?

Jätä hakemus palkkatoiveen kera ja tietoa osaamisestasi rekrytointijärjestelmäämme osoitteessa www.temp-team.fi -Löydä töität - Osaava lasiasentaja Tampereelle

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1249954
  • Työsuhde: Muu
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Yhteyshenkilö: Henri Kiiskilä (henri.kiiskila (a) temp-team.fi)
  • Sijainti: Tampere, Pirkanmaa