(Poistunut julkaisusta)

Osaava koneistaja
LM-Instruments Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 26.11.2019
LM-Instruments Oy
LM-Instruments on osa Planmeca-konsernia, joka on yksi maailman johtavista hammaslääketieteellisten laitteiden valmistajista. Jatkuva yhteydenpito tuotteidemme loppukäyttäjiin pitää tuotekehityksemme ajan tasalla. Me olemme innovaattori ja edelläkävijä, jota toiset kopioivat.
Toimenkuva
Rekrytoimme nyt LM-Instrumentsin kasvavaan joukkoon vakituiseen työsuhteeseen koneistajaa. Työ on hienomekaniikka komponenttien koneistusta sekä niiden monipuoliset viimeistelytehtävät. Tässä työssä sinulla on myös mahdollisuus päästä vaikuttamaan oman työsi sujuvuuteen. Töitä tehdään arkipäivisin kahdessa vuorossa.
Odotamme sinulta
Tämä tehtävä vaatii suomen kielen taidon ja metallialan koulutuksen/osaamisen sekä työkokemusta sorvauksesta. Persoonaltasi olet joustava sekä omaat tarkan, huolellisen ja ahkeran otteen työhösi. Omaksut helposti uusia asioita sekä olet oma-aloitteinen ja sitoutuva tiimityöskentelijä. Sinulla on myös halu ja kyky kehittää prosesseja. Työpaikka sijaitsee Paraisilla, ja paikalle pääsee kätevästi myös bussilla.
Muut tiedot
Tarjolla on siis vakituinen työpaikka suoraan asiakkaamme palveluksessa, jossa työntekijöiden viihtyvyyteen ja osaamiseen panostetaan. Mikäli tämä paikka kiinnostaa juuri sinua, klikkaa oheista linkkiä ja jätä hakemus/työnhakuprofiili sivuillemme tai soita suoraan Aiville puh. 0403075014 (ark. klo 9:00-15:00) niin sovitaan haastatteluajasta.
Kesto
Yli 12 kk
Lisätietoja
Aivi Elo, Aivi.Elo@vmp.fi, 040 307 5014
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 27.01.2020 mennessä.