(Poistunut julkaisusta)

Osaava koneistaja Pirkanmaalle
Temp-Team Finland Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 11.6.2019

Yritysesittely

TEMP-TEAM Finland Oy on osa JuhlerGroup-konsernia, joka on välittänyt työntekijöitä eri toimialoille jo vuodesta 1979. Konserni on yksi pohjoismaiden suurimmista henkilöstöpalvelualan yrityksistä. Suomessa TEMP-TEAM Finlandin palveluvalikoimaan kuuluu rekrytointien ja työvoimavuokrauksen lisäksi henkilöarvioinnit, työnhakuvalmennus sekä suorahaut. Auktorisoituna henkilöstöpalveluyrityksenä noudatamme alan eettisiä toimintaperiaatteita.

Työnkuvaus

Asiakasyrityksemme on perinteikäs metallialan ammattilainen Pirkanmaalla. He ovat erikoistuneet vaativiin koneistustöihin ja erilaisten komponenttien valmistukseen. Etsimme heille nyt osaajaa nimikkeellä

Osaava koneistaja Pirkanmaalle

Toivomme hakijoilta metallialan koulutusta sekä aiempaa kokemusta CNC-koneistuksesta. Töitä tehdään Okuma vtm-65 -työstökeskuksella, jossa on oma ohjauskeskuksensa, jonka tuntemus katsotaan eduksesi. Arvostamme myös muuta työ- ja ohjelmointikokemusta (esim. Fanuc), mutta voit olla myös urasi alkupuolella oleva innokas oppija.

Asiakasyrityksemme tarjoaa pitkäaikaisen työsuhteen ja ammattitaitoisen työympäristön, jossa voit kehittää osaamistasi.

Kiinnostuitko?

Jos kiinnostuit tehtävästä, täytä hakemuksesi palkkatoiveineen mahdollisimman pian osoitteessa www.temp-team.fi – Löydä töitä –Osaavia levyseppiä Pirkanmaalle. Lisätietoja saat konsultiltamme: henri.kiiskilä@temp-team.f tai 0207 414 852. Tietosuoja-asetuksen puitteissa vain hakujärjestelmän kautta tulleet hakemukset huomioidaan haussa.