Osaava ja innostunut F&B manager
Scandic Imatran Valtionhotelli

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.1.2020

MEILLÄ ON PAIKKA SINULLE
Vahvan keittiö- ja ravintolasali osaamistaustan omaava F&B Manager, joka haluat luoda ikimuistoisia kokemuksia vieraillemme yhdessä tiimisi kanssa.
Ravintolamme henkilökunta luo ja tarjoilee päivittäin herkullista ruokaa ja juomaa. Toivotamme vieraamme tervetulleiksi omalla persoonallamme, jolloin pystymme luomaan heille yksilöllisiä ja ikimuistoisia kokemuksia.

F&B Managerin työtehtävät

F&B Managerina johdat tulosvastuullisesti Scandic Imatran Valtionhotellin keittiö-, ravintola - ja kokousosaston toimintoja. Vastuullasi on myös hotellin juhlasalin tapahtumien suunnittelu ja käytännön toteuttaminen. Vastaat henkilöstösi valmentamisesta, asiakaspalvelun laadusta ja F&B konseptien toteutumisesta. Olet esimiehenä aktiivisesti mukana operatiivisessa työssä keittiössä ja salissa asiakaspalvelussa. Työtä tehdään kahdessa vuorossa. Onnistumistasi mitataan osastosi taloudellisen tuloksen, konseptien toteutusasteen, asiakastyytyväisyyden sekä henkilöstön tyytyväisyyden kautta.

Scandicin työntekijät ovat rohkeita ja valmiina astumaan mukavuusalueen ulkopuolelle, inspiroiden vieraitaan.

Toivomme, että sinulla on ravintola-alan koulutus ja vahvaa kokemusta monipuolisista ravintola-alan tehtävistä. Tulemalla Scandicille töihin saat mahdollisuuden kehittyä ja oppia uutta monipuolisessa ja luovassa työympäristössä, jossa saat olla oma itsesi. Ylös, alas, sivusuuntaan - tai vaikka ulkomaille. Sinä voit päättää omasta urapolustasi Scandicilla.

Työsuhde on toistaiseksi voimassa oleva ja kokoaikainen ja työllistyt suoraan asiakasyrityksemme palvelukseen.

Scandicilla ollaan rohkeita – ole sinäkin!

Ota askel kohti Suomen parasta työpaikkaa lähettämällä hakemuksesi jo tänään. Barona toimii rekrytoinnin yhteistyökumppanina.

Lisätietoja tehtävästä antaa Baronalta Jussi Miettinen tiistaina 4. tai 11. helmikuuta klo 14- 16 puhelimitse 0400- 670 152 tai muulloin sähköpostitse jussi.miettinen@barona.fi

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot