(Poistunut julkaisusta)

Osaava CNC-koneistaja, Mazak
WorkPower Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020
Etsimme Tuusulassa sijaitsevalle asiakkaallemme Tuusulaan kokenutta CNC-koneistajaa. Asiakasyrityksemme on koneistamo, joka tekee erilaisia koneistustöitä esimerkiksi terveysteknologia- ja koneenrakennusalojen yrityksille. Työpäiväsi Työssäsi teet haastavia koneistustöitä moniakselisilla työstökoneilla. Koneistat asiakkaiden tilaustöitä ja pääasiallisesti max muutamien kappaleiden suuruisia eriä. Erät voivat kuitenkin vaihdella muutamista kappaleista noin tuhanteen. Koneistettavia materiaaleja löytyy aina tavallisimmista koneistettavista materiaaleista esimerkiksi titaaniin ja erikoisteräksiin. Käytettävät koneet toimivat Mazakilla.

Arvostamme

  • Alan koulutusta ja noin viiden vuoden työkokemusta vastaavaa osaamista
  • Osaamista Mazakin ohjelmoinnista
  • Kuvanlukutaitoa
  • Mm. pyörivien työkalujen hallinta, y-akselin käyttö ja vastakarakoneen hallinta
  • Motivaatiota kehittää omaa osaamista
  • Voimassa olevat työturvallisuus- ja sähkötyöturvakortit töiden alkaessa

Tarjoamme sinulle

Pienien erien ja vaihtelevien työstettävien materiaalien myötä työpäiväsi ovat monipuolisia ja vaihtelevia. Palkkasi on neuvoteltavissa ja suurin valttisi on osaamisesi. Asiakasyrityksessämme toivotaan sinun siirtyvän työskentelemään suoraan heidän kirjoilleen puolen vuoden vuokratyösuhteen päätteeksi. Tämän ajan tukenasi on osaava kolmihenkinen HR-tiimimme meillä WorkPowerilla. Aidosti välittävän tiimimme tavoittaa puhelimitse kaikissa työhön liittyvissä tilanteissa.

Hakuprosessi

Kuulostaako tämä työ juuri sinulle sopivalta? Hieno homma! Haastattelemme ehdokkaita jo hakuajan aikana, joten jätä hakemuksesi meille suoraan sähköpostiin tai kotisivujemme kautta tai mahdollisimman pian. Tehtävässä on aloitus heti sopivan henkilön löydyttyä.

Jäikö kysyttävää?

HR-koordinaattori Timo Launonen
timo.launonen@workpower.fi
040 660 2275 (yhteydenotot arkisin klo 9.00-16.30)

Avainsanat: sorvi, sorvaus, cnc-sorvaaja, cnc-sorvi, koneistus, cnc-koneistaja, nc, jyrsin