(Poistunut julkaisusta)

Osaamispalveluesimies
Vantaan kaupunki

Alkuperäinen julkaisupäivä 1.11.2018

Vakinainen virka alkaen 01.01.2019
Hakuaika päättyy 14.11.2018  kello 16:00
Vantaan ammattiopisto Varia, Rälssitie 13  01530 Vantaa
Sivistystoimi, Suomenkielinen nuoriso- ja aikuiskoulutus
Työavain 3-1079-18

HUOM.  2 vakinaista virkaa.

Vantaan ammattiopisto Varia on Vantaan kaupungin ylläpitämä nykyaikainen, monialainen ammatillista koulutusta järjestävä oppilaitos, joka toimii viidessä toimipisteessä eri puolilla Vantaata. Opiskelijoita on yhteensä noin 4000 ja henkilöstöä 300. Varian työilmapiiri on tutkitusti hyvä ja työnantaja kannustaa henkilöstöään oppimaan uutta. 

Uudistuneessa organisaatiossamme toimii kymmenen osaamispalveluiden tiimiä. Haemme nyt osaamispalveluesimiehiä konetekniikka ja logistiikkapalvelut-tiimeihin.

Osaamispalveluiden tiimi vastaa järjestämisluvan mukaisen tutkintokoulutuksen ja osaamisen arvioinnin järjestämisestä. Tiimi tuottaa palveluita myös Varian työelämäpalveluille työpaikkojen henkilöstön osaamisen kehittämisessä ja arvioinnissa. 

Osaamispalveluesimies toimii tiiminsä henkilöstön lähiesimiehenä ja huolehtii tiimin pedagogisesta ja päivittäisjohtamisesta. Hän vastaa tiimin koulutus- ja palvelutoiminnasta, taloudesta, tuloksista ja kehittämisestä osaamispalvelupäällikön alaisuudessa. Hän vastaa myös vastuullaan olevien opiskelijoiden osaamisen kehittämisestä ja arvioinnista. 

Tehtävässä toimiminen edellyttää suomalaisen ammatillisen koulujärjestelmän sekä siihen liittyvän lainsäädännön sekä rahoitusjärjestelmän tuntemusta yleisellä tasolla, opiskelija- ja taloushallinnon yleistä tuntemusta sekä kykyä tavoitteelliseen henkilöstön, toiminnan ja talouden johtamiseen. Tehtävässä korostuu valmentava johtaminen, osaamisen johtaminen sekä tiimityötaidot. 

Arvostamme kokemusta ammatillisen koulutuksen kehittämistyöstä sekä päivittäisjohtamisesta. 

Palkka: OVTES Osio C, Apulaisrehtori 40003001 tai 40003002 + 400-600 € 

Virassa noudatetaan kuuden kuukauden koeaikaa. 

Kelpoisuusehto:  Tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto tai muu tutkinto sekä opettajan pätevyys.

Lasten (alle 18 vuotta) kanssa työskentelevien tulee ennen tehtävän vastaanottamista esittää lainmukainen ote rikosrekisteristä.

Työsuhteen tietoja:
Sopimusala: Opetusalan virka- ja työehtosopimuksen mukainen

Vantaan kaupunki on savuton työpaikka.