(Poistunut julkaisusta)

Osaamispäällikkö - Oulu
Eilakaisla

Alkuperäinen julkaisupäivä 14.3.2019
 
Etsimme koulutusalalla toimivalle asiakkaallemme Ouluun osaamispäällikköä vastaamaan talous- ja palkkahallinnon koulutusohjelmista toistaiseksi voimassaolevaan työsuhteeseen. Työ alkaa huhtikuussa 2019 ja työsopimus solmitaan suoraan asiakasyrityksemme kanssa. Asiakasyrityksessämme pääset työskentelemään osana intohimoista osaamisen ja työelämänkehittäjien tiimiä. Tämä ontyöyhteisö, jossa viihdytään pitkään!
Toimenkuvasi rakentuu talous- ja palkkahallinnon koulutusohjelmien suunnittelu-, ohjaus- ja asiakasrajapintatyöskentelystä.  Tehtävässäsi vastaat nimettyjen asiakasprojektien asiakaslähtöisestä ja kustannustehokkaasta koulutusten suunnittelusta ja toteutuksesta sekä yhteydenpidosta kouluttajien ja asiakkaiden kanssa. Opiskelijaprosessiin liittyen vastaat opintopolun rakentamisesta, hakemusten käsittelystä sekä henkilökohtaistamisesta. Lisäksi vastaat ohjauksesta ja opintojen edistymisestä, tutkintojen arviointikeskusteluista sekä dokumenttien hallinnasta ja lisämyynnistä. Tehtävän menestyksekäs hoitaminen edellyttää soveltuvaa korkeakoulututkintoa, aiempaa työkokemusta näyttötutkintojen maailmassa sekä osaamista niin ryhmien kuin yksilöidenkin ohjauksesta. Lisäksi työssä menestyminen edellyttää näkemystä ja kokemusta organisaatioiden taloushallinnon prosesseista ja yhteistyöstä taloushallinnon ammattilaisten kanssa. Omaat hyvät vuorovaikutus- ja viestintätaidot sekä oma-aloitteisen ja tavoitteellisen asenteen työhön. Työskentelet mielelläsi tiimissä, jossa tehdään yhteistyötä ja tuetaan toinen toisiaan. Haluatoppia uutta, viihdyt monipuolisessa työroolissa ja toimit luontevastivuorovaikutustilanteissa erilaisten ihmisten kanssa.
Arvostamme pedagogista pätevyyttä ja kokemusta kouluttajana toimimisesta.

Tarjoamme sinulle loistavan mahdollisuuden päästä mukaan yritykseen, jonka sydän sykkii työelämän muutokselle ja organisaatioiden kehittämiselle. Tämä on mahdollisuus sinulle, joka haluat vaihtelevan ja itsenäisen työtehtävän sekä hyvät kehittymismahdollisuudet koulutusalan yrityksessä. Pääset työskentelemään tiimissä, joka koostuu asiantuntijoista isolla A:lla ja jossa on iloinen ja eläväinen tekemisen meininki! Työssä on myös etätyömahdollisuus ja modernit työvälineet työn hoitamiseen. 
Lisätietoja tehtävästä ja hakuprosessista antaa Eilakaislan henkilöstökonsultti Marjut Malila, puh. 030 6090 641 / etunimi.sukunimi@eilakaisla.fi 13.3. klo 9-10 ja 19.3. klo 14-15 välisenä aikana. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen 21.3. mennessä osoitteessa kaislanet.eilakaisla.fi