(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittämispäällikkö
VR FleetCare

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.3.2020

Haluatko olla mukana kehittämässä liiketoimintaa, joka vaikuttaa päivittäin satojen tuhansien ihmisten matkustamiseen ja tavaratonnien liikuttamiseen, sillä me VR FleetCaressa vastaamme siitä, että junakalusto on turvallisesti liikennöitävässä kunnossa. Panostamme VR FleetCaressa vahvasti tulevaisuuteen ja toimintaamme ohjaa niin jatkuva kehittyminen kuin uusin teknologia

Haemme nyt Helsinkiin osaamisen kehittämispäällikköä kehittämään kunnossapidon osaamisen ja pätevyyksien hallintamallia.

Työssäsi vastaat FleetCaren osaamisen ja pätevyyksien hallinnan kokonaisuuden organisoimisesta, siihen liittyvien toimintamallien kehittämisestä sekä seurannasta ja sidosryhmäyhteistyöstä. Vastuullasi ovat myös koulutussuunnitelman laatiminen ja budjetointi. Toimit kiinteässä yhteistyössä VR FleetCaren eri yksiköiden asiantuntijoiden sekä ulkopuolisten asiantuntijoiden kanssa koulutusjärjestelmään liittyvien asioiden kehittämisessä. 

Edellytämme sinulta soveltuvaa korkeakoulututkintoa, osaamista ja työkokemusta osaamisen hallinnan suunnittelusta ja kehittämisestä, ammatillisen koulutuksen tuntemusta, sekä kokemusta erilaisista osaamisen hallinnan työkaluista. 

Omaat erinomaiset viestintä- ja vuorovaikutustaidot sekä kokemuksen asiantuntijatiimien toiminnan suunnittelusta, organisoinnista ja johtamisesta. Arvostamme muutosjoustavuutta ja hyviä yhteistyötaitoja. Työssä menestyminen edellyttää myös aktiivista ja itsenäistä työotetta. Sinulla on sujuva suomen ja englannin kielen taito.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen työtehtävän kansainvälistyvässä työympäristössä ja uudistushenkisessä työyhteisössä. Tehtävässä sinulla on mahdollisuus olla osana VR FleetCaren kasvutarinaa ja menestystä.Tule tekemään merkittävää työtä VR FleetCaren kaluston kunnossapidon osaamisen varmistamiseksi. Kilpailukykyisen palkan ja kattavan terveydenhuollon lisäksi tuemme henkilöstömme liikunta- ja kulttuuriharrastuksia sekä kotimaan matkailua.

Lisätietoja tehtävästä antaa turvallisuus- ja laatujohtaja Juha Ohvo sähköpostitse juha.ohvo@vr.fi tai puhelimitse 040 8621 287 18.3. klo 10-12 ja HR Business Partner Heli Häkkinen sähköpostitse heli.hakkinen@vr.fi tai puhelimitse 040 8621 413 ma 23.3. klo 14-16 ja ma 30.3. klo 14-16.

Jätäthän hakemuksesi palkkatoivomuksineen 31.3.2020 mennessä oheisen linkin kautta.

Raidekaluston monimerkkihuoltamo VR FleetCare on suomalaisen rautatieoperaattori VR Groupin tytäryhtiö. Tarjoamme asiakkaillemme laadukkaita raideliikenteen kaluston viankorjaus-, huolto- ja elinkaaripalveluita sekä kalustotekniikkaan liittyviä asiantuntijapalveluita. VR FleetCare työllistää noin 1000 työntekijää ja vuosittainen liikevaihto on noin 200 miljoonaa euroa. Pidämme huolen siitä, että raiteilla kulkeva kalusto kohtaa asiakkaidemme vaatimukset, älykkäästi ja turvallisesti, aina ja kaikissa olosuhteissa.