(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittämispäällikkö
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.3.2020

Suhtaudutko intohimoisesti osaamisen kehittämiseen? Voit olla etsimämme huippuosaaja! Osaamisen kehittämispäällikkö -rekry on käynnissä Säästöpankkikeskukseen Helsingin Vallilaan. Tarjolla on näköalapaikka koko Säästöpankkiryhmän toimintaan ja pääset tekemiselläsi vaikuttamaan mm. siihen kuinka strategiamme toteutuksen kannalta kriittistä osaamista kehitetään.

Osaamisen kehittämispäällikön keskeisenä tehtävänä on varmistaa Säästöpankkiryhmän strategialähtöinen osaamisen johtaminen. Tunnistat liiketoimintastrategiasta ja toimintaympäristön muutoksista tulevat vaateet sekä nykyiselle että tulevalle osaamiselle. Suuntaat katseesi tulevaisuuteen ja uudistat toimintatapojamme asiakaslähtöisesti finanssialan jatkuvasti muuttuvassa toimintaympäristössä. Olet innostunut digitalisaation mukanaan tuomista mahdollisuuksista niin asiakasrajapinnassa kuin työn tekemisen maailmassa ja kykenet tekemiselläsi tukemaan liiketoimintaa sen tavoitteiden saavuttamisessa. Olet arjessa innostava ja itseohjautuva muutoksentekijä, joka tekee töitä hyvällä sykkeellä ja sinnikkyydellä.

Tehtävässä vastaat Säästöpankkiryhmän osaamisen kehittämisen verkoston, Sp-Akatemian, toiminnan kehittämisestä ja koordinoinnista. Osaamisen kehittämistä tehdään vahvassa yhteistyössä kaikkien Säästöpankkiryhmän pankkien ja yhtiöiden kanssa. Edustat Säästöpankkiryhmää finanssialan yhteistyöverkostossa, FA:n Finanssityö ja osaaminen toimikunnan jäsenenä. Toimenkuvaasi kuuluu kaikille henkilöstöryhmillemme suunnattujen korkealaatuisten, liiketoimintalähtöisten osaamisen kehittämistoimenpiteiden suunnittelu ja toteuttaminen. Kehität osaamisen arvioimisen työkaluja ja osaamisen kehittämistä tukevaa järjestelmäkokonaisuutta. Työhösi kuuluu myös osaamisen johtamista koskeva viestintä Säästöpankkiryhmän sisällä. Lisäksi toimit esimiehenä osaamisen kehittämiskoordinaattorille.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vankkaa kokemusta osaamisen johtamisen prosessien, menetelmien ja tietojärjestelmien kehittämisestä sekä isojen kokonaisuuksien läpiviennistä. Sinulla on kykyä rakentaa ja ylläpitää toimivia yhteistyöverkostoja sisäisten sidosryhmien ja ulkopuolisten yhteistyökumppaneiden kanssa. Esiintyessäsi asiantuntijuutesi näyttäytyy vakuuttavuutena ja nautit ihmisten kanssa työskentelystä. Sinulla on kehittäjän asennetta ja osaamista. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot ja positiivisena joukkuepelaajana ymmärrät, että yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva HR -yksikkö, joka tukee sinua tavoitteidesi saavuttamisessa ja kannustaa aktiivisesti kehittämään työtäsi.

Tarjoamme sinulle monipuolisen ja vastuullisen tehtäväkokonaisuuden huipputiimissä ja työyhteisössä; rautainen ammattitaitomme ja tahtomme ovat käytettävissäsi. Työsuhteen edut ovat erinomaiset, parasta on kuitenkin rohkeutta, intoa ja osaamista arvostava kulttuurimme. Sähköinen työpöytäsi sijaitsee Vallilassa, mutta sinulla on hyvät valmiudet liikkua Säästöpankkiryhmän kaikissa pankeissa ympäri Suomea. Työn sisältö ja työkalumme mahdollistavat myös ajoittaisen etätyön tekemisen.

Kysy lisää tehtävästä ja hae 22.3.2020 mennessä

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 22.3.2020. Lisätietoja vakituisesta tehtävästä antaa henkilöstön osaamisen kehittämispäällikkö Hanna Kosola numerosta +358 40 020 6090 torstaina 12.3. klo 10-11 ja keskiviikkona 18.3. klo 9-10.