(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittämispäällikkö
Boliden Kokkola

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Vahvistamme HR- ja viestintätiimiä hakemalla

Osaamisen kehittämispäällikköä

 

Oletko positiivinen ja sparraava työyhteisön valmentaja, joka vie projektit maaliin saakka? Tule meille töihin!

 

Tehtävät

Valmennat ja tuet esimiehiä heidän rakentaessaan jatkuvan oppimisen toimintakulttuuria. Suorituskyvyn arviointi, osaamisen tunnistaminen ja kehittämissuunnitelmien laadinta sekä seuraajasuunnittelu ovat sinulle tuttuja asioita. Löydät ratkaisuja näiden prosessien jalkauttamiseen ja jatkuvaan parantamiseen. Täydennät osaamisellasi myös branding-tiimimme toimintaa erityisesti tulevaisuuden osaajien saatavuuden varmistamiseksi.

 

Koulutus ja vaatimukset

Sinulla on tehtävään soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta moniammatillisten tiimien ja organisaatioiden kehittämisestä. Tunnet osaamisen johtamisen järjestelmiä ja haluat kehittää niitä. Kokemuksesi kautta ymmärrät, miten henkilöstön osaamista voidaan kehittää tämän päivän työyhteisössä.

Positiivinen asenne, oma-aloitteisuus ja asiakastarpeiden ymmärtäminen ovat sinulle luontaisia ominaisuuksia. Valmentavan toimintatapasi kautta saat ihmiset osallistumaan, oppimaan ja sitoutumaan. Sinulla on sujuva suullinen ja kirjallinen suomen ja englannin kielen taito.

 

Tervetuloa teollisuuden näköalapaikalle!

Tarjoamme sinulle mielenkiintoiset ja monipuoliset tehtävät teollisuuden näköalapaikalla. Pääset kehittämään osaamistasi myös Boliden-konsernin sisäisen HR-verkoston kautta ja työskentelemään innostavassa, vastuullisesti toimivassa ja vakaassa yhtiössä. Tehtävässäsi pääset mukaan rakentamaan jo 50 vuotta menestyksellisesti toimineen sinkkitehtaan tulevaisuutta.

Odotamme, että jaat perusarvomme (innokkuus, vastuullisuus ja sitoutuminen) ja osallistut aktiivisesti turvallisen ja hyvän työympäristön kehittämiseen. Terveyteen ja turvallisuuteen liittyvät asiat ovat meille ensisijaisen tärkeitä.