(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittämiskoordinaattori
Säästöpankkiryhmä

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2019

Osaamisen kehittämiskoordinaattorina päätehtävänäsi on vastata Säästöpankkiryhmän koulutustarjonnan koordinoimisesta ja osaamisen kehittämisen tukemisesta.

Tehtävä on määräaikainen, noin vuoden mittainen äitiysvapaan sijaisuus. Sähköinen työpöytäsi sijaitsee Helsingin Vallilassa Säästöpankkikeskuksessa.

Vastuullasi osaamisen kehittämiskoordinaattorina on huolehtia, että koulutusprosessimme, -järjestelmämme ja -viestintämme tukevat strategian mukaisesti osaamisen kehittymistä Säästöpankkiryhmässä. Vastaat kokonaisvaltaisesti Säästöpankkiryhmän keskitetyn koulutustarjonnan koordinoimisesta, mikä pitää sisällään koulutusprosessin ylläpidon ja kehittämisen, koulutusviestinnän Säästöpankkiryhmässä, yhteistyön sisäisten ja ulkoisten kouluttajien kanssa sekä koulutustilaisuuksien käytännön järjestelyt.

Osaamisen kehittämiskoordinaattorina toimit Säästöpankkiryhmän osaamisen kehittämistä tukevien koulutushallintajärjestelmän ja verkko-oppimisympäristön pääkäyttäjänä; vastaat niiden ylläpidosta, sisällön tuottamisesta ja kehittämisestä. Lisäksi teet yhteistyötä sisäisen ja ulkoisten kouluttajien kanssa sekä palvelet Säästöpankkiryhmän henkilöstöä koulutustarjontaan, verkko-oppimisympäristöön ja osaamiseen kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä. 

Onnistuaksesi tässä antoisassa ja vaativassa tehtävässä odotamme sinulta vahvaa kokemusta laajan koulutustarjonnan kokonaisvaltaisesta koordinoinnista, hyviä valmiuksia verkko-oppimisympäristön hallinnointiin sekä tehtävääsi tukevaa korkeakoulututkintoa. Työ edellyttää itsenäistä vastuunottoa omasta tehtäväkentästä sekä kykyä ohjata ja valmiutta kehittää omaa vastuualuettasi alati muuttuvalla toimialallamme.

Arvostamme suunnitelmallisuutta, huolellisuutta, organisointikykyä sekä positiivista palveluasennetta. Vuorovaikutustaitosi ovat mainiot ja positiivisena joukkuepelaajana ymmärrät, että yhteistyöllä pääsemme pidemmälle.

Menestymisesi tukena sinulla on ammattilaisista koostuva HR Palvelut -yksikkö, joka myös kannustaa sinua aktiivisesti kehittämään työtäsi. Tarjoamme sinulle perehdytyksen rooliisi sekä laajan ja mielenkiintoisen tehtäväkentän organisaatiossa, jossa arvostetaan osaamista, uteliaisuutta ja rohkeutta. Osaamisesi ja mielenkiinnon kohteidesi perusteella toimenkuvaasi voidaan sisällyttää myös muita osaamisen kehittämisen tehtäviä.

Kysy lisää tehtävästä ja hae 18.3.2019 mennessä

Lähetäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, viimeistään 18.3.2019. Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoiva esimies Hanna Kosola +358 400 206 090 ke 13.3. klo 9–11 ja to 14.3 klo 9–11 tai hanna.kosola@saastopankki.fi.