(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittämisen asiantuntija
Patentti- ja rekisterihallitus (PRH)

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.11.2018

Liity PRH:n asiantuntevien tekijöiden joukkoon! Haemme osaamisen kehittämisen asiantuntijaa HR-palveluihin kahden vuoden määräajaksi 15.1.2019 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Tehtävässäsi määrittelet tarvittavia osaamisia eri tehtävissä ja tulosalueilla yhdessä muiden prh:laisten kanssa. Vedät osaamisen johtamisen järjestelmän (Success Factors) käyttöönottoprojektia ja tuot aktiivisesti esiin osaamisen johtamisen näkökulmia. Tuet esimiehiä osaamisen kehittämisen keinojen käyttöönotossa, organisoit koulutuksia ja valmennuksia sekä vedät erityyppisiä tilaisuuksia.

Parhaat edellytykset tehtävään antaa soveltuva korkeakoulututkinto esimerkiksi kasvatustieteistä. Sinulla on kokemusta osaamisten määrittelystä, jostakin osaamisen hallinnan tai johtamisen järjestelmästä sekä projektien vetämisestä. Aiempi kokemus HRD:stä katsotaan eduksi.

Tiimimme arvostaa sinussa reipasta tekemisen meininkiä ja hyvin yhteen pelaavaa toimintatyyliä. Työnkuvaasi voidaan tarkentaa HR-kokemuksesi ja osaamisesi mukaan.

Osaamisen kehittämisen asiantuntijan tehtäväkohtainen palkkaus sijoittuu vaativuustasolle 13-15 (3645 - 4173 euroa/kk) henkilön koulutuksesta ja kokemuksesta riippuen. Lisäksi maksetaan henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuvaa palkanosaa enintään 48 % tehtäväkohtaisesta palkanosasta. PRH:ssa on käytössä myös tulospalkkiojärjestelmä.

Työskentelemme uusissa monitoimitiloissa Helsingin Hakaniemessä ja tarjoamme myös etätyömahdollisuuden. Kiinnostavien tehtävien ja kehittymismahdollisuuksien lisäksi vahvuuksiamme ovat tutkitusti hyvä työilmapiiri ja yhteistyö.

Meidän työllämme on yhteiskunnallista merkitystä. Tutustu kotisivuillamme www.prh.fi, mitä kaikkea PRH:n toiminta pitää sisällään.

Lue työpaikkailmoitus kokonaisuudessaan ja hae tehtävään valtiolle.fi:ssä 26.11. mennessä!