(Poistunut julkaisusta)

Osaamisen kehittäjä
Neste Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.6.2018

Nesteen Suomen tuotantolaitokset Porvoossa ja Naantalissa muodostavat yhteisen  jalostamokokonaisuuden – viisi tuotantolinjaa, liki 2500 huippuosaajaa ja yli 15 miljoonaa tonnia tuotteita. Yhdessä valmistamme kaikkia tärkeitä öljytuotteita liikenteen ja teollisuuden tarpeisiin. Menestyksemme salaisuus on yhteistyö, tinkimätön turvallisuusasenne sekä toimintamme jatkuva kehittäminen – meille ainoa suunta on eteenpäin.

Etsimme Porvoon tai Naantalin jalostamolle

Osaamisen kehittäjää

Tehtävässä vastaat tuotantopaikkakuntien uusien työntekijöiden perehdytysjakson toteutuksesta sekä oppisopimusoperaattoreiden oppisopimusjakson läpiviennistä ja sen koordinoinnista. Tehtävässä sinulla on tärkeä rooli yhteistyön kehittämisessä tuotannon avainoppilaitosten kanssa sekä hyvän työnantajamielikuvan rakentamisessa. Suunnittelet ja toteutat toimenpiteitä, joilla varmistamme tulevaisuuden osaajien kiinnostus alaamme ja Nestettä kohtaan jatkossakin. Tehtävässä pääset lisäksi vaikuttamaan työnopastajatoimintaamme sekä kehittämään sitä entistä paremmaksi.

Edellytämme tehtävään soveltuvaa koulutusta, aikaisempaa työkokemusta prosessiteollisuuden laitosten käytöstä sekä osaamisen kehittämisestä. Ymmärrys turvallisuuskriittisen organisaation toiminnasta sekä tinkimätön turvallisuusasenne on välttämättömyys. Aikaisempi tuntemus oppisopimustoiminnasta sekä tutkintojärjestelmästä on sinulle eduksi.

Tehtävässä menestyminen edellyttää kykyä ymmärtää isompia kokonaisuuksia sekä työskennellä useiden asioiden parissa samanaikaisesti. Näkemyksellisyys, halu ja kyky kehittää asioita sekä periksiantamattomuus ovat myös sinua kuvaavia piirteitä. Sinulla on hyvät vuorovaikutustaidot ja esiintyminen eri kohderyhmille sujuu vaivatta, kuten myös erilaisten kirjallisten materiaalien tuottaminen niin koulutuksiin kuin myös tuotannon tiimien käyttöön.

Tarjoamme sinulle monipuolisen, itsenäisesti hoidettavan tehtävän, jossa sinulla on mahdollisuus vaikuttaa nykyisiin toimintatapoihin ja kehittää uutta. Tiimissämme vallitsee hyvä yhteishenki ja avoin ilmapiiri. Työtä teemme joustavasti, siellä missä se kulloinkin parhaiten luonnistuu -  toimistolla, kentällä, yhteistyökumppanin tiloissa tai kotitoimistolla. Viralliseksi työntekopaikaksi sovitaan valitun henkilön toiveiden mukaisesti, joko Porvoon tai Naantalin jalostamo.

Tehtävä tarjoaa erinomaisen kasvualustan oman osaamisen kehittämiseen ja arvostammekin halua kasvaa yhä vaativimpiin asiantuntija- tai esimiestehtäviin.

Tehtävään valitulta edellytetään hyväksyttyä terveystarkastusta, joka sisältää huumausainetestauksen. Henkilöstä tehdään tämän suostumuksella turvallisuusselvitys.

Lisätietoa tehtävästä antaa Tarja Munther, p. 050 458 7517. Yhteydenotot 14.6. klo 12-13 ja 20.6 klo 9-10.  

Lisätietoja ja tarkemmat hakuohjeet löydät sivultamme www.neste.com/urameillä.

Hakuaika päättyy 24.6.2018. Liitä hakemukseesi saatekirje ja ansioluettelo.