(Poistunut julkaisusta)

Osaamisaluejohtaja
Haaga-Helia ammattikorkeakoulu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.10.2020

Haaga-Helia uudistaa oppimiseen, tutkimukseen ja kehittämiseen, aluevaikuttamiseen ja kaupalliseen toimintaan liittyviä toimintamalleja ja uudistaa samalla organisaatiota tukemaan tätä toimintaa. Osin uuden organisaation, osin eläköitymisten myötä haemme kolmea
 
OSAAMISALUEJOHTAJAA Helsinkiin

toistaiseksi voimassa oleviin työsuhteisiin. Aloitus 7.1.2021 tai sopimuksen mukaan.

Uusien osaamisaluejohtajien vastuut löytyvät seuraavilta osaamisalueilta:

  • Infra ja pilvipalvelut
  • Ohjelmistotuotanto
  • Raha ja talous
  • Myynti ja asiakkuudet
  • Markkinointi ja viestintä

Käytännössä vastuualueet jakautuvat ICT:n, rahan ja talouden sekä markkinoinnin, myynnin ja viestinnän kokonaisuuksiin. Haaga-Helian osaamisalueet tuottavat osaamista kaikkiin tutkintoihin. Osaamisalueiden henkilöstö antaa panoksensa myös tutkimus- ja kehittämistyöhön ja kaupallisiin toteutuksiin niin Suomessa kuin koulutusviennin kohdemaissa.

Osaamisaluejohtajana vastaat osaamisalueen/osaamisalueiden kehittämisestä, tuloksellisuudesta ja oppimispoluista.

Tehtävässä viet osaamista yhdessä tiimien kanssa tulevaisuuteen. Tuossa tulevaisuudessa oppimistarjonta on monimuotoista ja erilaisille kohderyhmille taipuvaa. Yhdessä tiimiesi kanssa vastuullasi on oppimispolkujen kehittäminen ja ylläpito ja sitä kautta myös tutkintojen kehittäminen yhteistyössä tutkintojohtajien kanssa. Osaamisen ajantasaisuus edellyttää aktiivista sidosryhmä- ja verkostotyötä.

Olet myös mukana viemässä yhteistyössä koko organisaatiota uusiin toimintamalleihin. Yksi keskeisimpiä tehtäviäsi on tiimien joustavan ja yhteisohjautuvan toiminnan edistäminen oppimisen ja opetuksen, tutkimus-, kehittämis- ja innovaatiotoiminnan sekä kaupallisen toiminnan (Suomessa ja kansainvälisesti) suunnissa. Kaiken kaikkiaan näkökulma on osaamisen ytimessä niin opetuksen, TKI:n kuin kaupallisen toiminnan osalta.

Edellytämme:

  • ylempää korkeakoulututkintoa
  • suomen ja englannin kielen taitoa
  • soveltuvaa alan työkokemusta ja verkostoja
  • esimies- ja/tai kehittämiskokemusta

Hyvät työyhteisötaidot ovat ehdoton vaatimus. Opettajan pedagoginen kelpoisuus ja/tai tutkijakoulutus (lisensiaatti, tohtori) on eduksi.

Tarjoamme dynaamisen ja kansainvälisen toimintaympäristön, innostuneen työilmapiirin ja erinomaiset mahdollisuudet itsensä kehittämiseen.

Kiinnostuitko? Lisätietoja tehtävästä antaa johtaja Salla Huttunen, puh. 040 488 7333, tavoitettavissa parhaiten arkisin klo 16-17 välisenä aikana.

Haku on auki 4.11.2020 asti. Aloitamme potentiaalisten haastateltavien selvittämisen ja haastattelujen ajastamisen jo hakuaikana.