(Poistunut julkaisusta)

Osaajia Asiakaspalvelu ja Ostolaskutiimiin - Operational specialist
LM Prenax Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.2.2021

OPERATIONAL SPECIALIST

Haemme asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin operatiivistä osaajaa hyvien kulkuyhteyksien varrella olevaan pääkonttoriimme Vallilaan. Tehtävä on määräaikainen (1. vuosi). Tällä hetkellä teemme pääsääntöisesti työtä etänä. Tarjoamme nykypäivän työntekijäetuja, kuten liukuvan työajan, liikuntaa edistävän LM Sports Club-ohjelman sekä ePassin käytön. 

Operatiivinen osastomme vastaa yrityksen kansainvälisen kaupan keskitetyistä tehtävistä. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaidemme yhteydenottoihin vastaaminen pääasiassa sähköpostitse sekä heidän julkaisutilaustensa hallinnointi. Tehtäviisi kuuluvat myös tuote- ja toimittajarekisterin päivitys ja ylläpito sekä ostolaskujen käsittely.  Operatiivisen tiimin työ on vaihtelevaa ja kausiluontoista, ja tarpeen mukaan työskentelemme eri tehtävissä kunkin osaajan vahvuuksien mukaan. Kansainvälisessä yrityksessä olet päivittäin yhteydessä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kustantajiin ja asiakkaisiin. Yrityksemme kieli on englanti, jonka hyvä hallinta on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle.

Kerro hakemuksessasi vahvuuksistasi. Laskemme eduksi asiakaskeskeisyyden, numerotarkkuuden, perustiedot arvonlisäverotuksesta sekä kokemuksen Opus Capita Invoices  ja SalesForce -ohjelmista.

Koulutamme sinut tehtävään mutta tarvitset oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalvelu- ja tiimihenkistä asennetta tehtävässä onnistuaksesi. Tarvitset tehtävissä englannin kielen taitoa, ruotsin tai muiden kielten taito on suuri etu. Tarvitset myös yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa, erityisesti Excelin osaamisen katsomme vahvuudeksi.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön, kattavan perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä sekä mukavat työkaverit.