Osaajia Asiakaspalvelu ja Ostolaskutiimiin - Operational specialist
LM Tietopalvelut

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.10.2019

OPERATIONAL SPECIALIST

Haemme neljää (4.) osaajaa monipuolisiin asiakaspalvelu- ja toimistotehtäviin hyvien kulkuyhteyksien varrella olevaan pääkonttoriimme Vallilaan. Tehtävät ovat määräaikaisia (1. vuosi).

Operatiivinen osastomme vastaa yrityksen kansainvälisen kaupan keskitetyistä tehtävistä. Päivittäisiin työtehtäviin kuuluu asiakkaidemme yhteydenottoihin vastaaminen pääasiassa sähköpostitse sekä heidän julkaisutilaustensa hallinnointi. Tehtäviisi kuuluvat myös tuote- ja toimittajarekisterin päivitys ja ylläpito sekä ostolaskujen käsittely.  Operatiivisen tiimin työ on vaihtelevaa ja kausiluontoista, ja tarpeen mukaan työskentelemme eri tehtävissä kunkin osaajan vahvuuksien mukaan. Kansainvälisessä yrityksessä olet päivittäin yhteydessä sekä kotimaisiin että ulkomaisiin kustantajiin ja asiakkaisiin. Yrityksemme kieli on englanti, jonka hyvä hallinta on ehdoton edellytys tehtävässä menestymiselle.

Kerro hakemuksessasi vahvuuksistasi. Laskemme eduksi asiakaskeskeisyyden, numerotarkkuuden, perustiedot arvonlisäverotuksesta sekä kokemuksen Opus Capita Invoices  ja SalesForce -ohjelmista.

Koulutamme sinut tehtävään mutta tarvitset oma-aloitteisuutta sekä asiakaspalvelu- ja tiimihenkistä asennetta tehtävässä onnistuaksesi. Tarvitset tehtävissä englannin kielen taitoa, ruotsin tai muiden kielten taito on suuri etu. Tarvitset myös yleisten toimisto-ohjelmien hallintaa, erityisesti Excelin osaamisen katsomme vahvuudeksi.

Tarjoamme sinulle kansainvälisen työympäristön, kattavan perehdytyksen, monipuolisia tehtäviä sekä mukavat työkaverit. 

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1305226
  • Tehtäväalue: Asiakaspalvelu/palvelu, Taloushallinto/tilintarkastus, Toimistotyö
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Helsinki
  • Lisätietoja antaa: Aloitamme haastattelut tehtävään heti, joten laitathan CV:si sekä hakemuksesi palkkatoiveineen meille mahdollisimman pian. Hakuaika tehtävään päättyy 20.10.2019. Tiedusteluihin vastaa Ajalla 7.-11.10.2019 Finance Manager Elina Karlsson Tel. +358 44 054 4535 (klo 15-18) Ajalla 14.-18.10.2019 Global Customer Service Manager Heli Jääskeläinen Tel: +358 44 515 5259 (klo 9-16)