Osaaja metallirakenteiden valmistukseen
Eezy Oyj

Hae työpaikkaa
Alkuperäinen julkaisupäivä 24.5.2021

TerCo Engineering Oy

TerCo Oy on vakavarainen Marttilassa hyvien liikenneyhteyksien varrella sijaitseva metalli- ja konepajayritys. Asiakkaitamme ovat laivateollisuus, elintarviketeollisuus, vesihuoltolaitokset sekä mekaaninen metsäteollisuus. Vesilaitosrakentaminen on merkittävä osa liiketoimintaa. Toiminnan kasvaessa tarvitsemme lisää osaajia tiimiimme.

TOIMENKUVA

Etsimme TerCo Engineering Oy:lle osaajaa metallirakenteiden valmistukseen, pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työtehtäviin kuuluu eri teollisuusalojen osa- ja laitevalmistus, sekä niiden asennus asiakkaan kohteissa. Työ on päivätyötä.

ODOTAMME SINULTA

Edellytämme hakijalta perushitsaustaitoja, sekä teknisten piirustusten lukutaitoa. Olethan huolellinen ja tarkka työntekijä, jolla on asenne kohdallaan. Toivomme sinulta tunnollisuutta ja joustavuutta, sekä valmiutta työskentelyyn eri asennuskohteissa lähialueilla ja muualla Suomessa.

MUUTA 

TerCo Oy tarjoaa monipuolisia ja vaihtelevia työtehtäviä, sekä kilpailukykyisen palkan. Etsimme tekijää aluksi määräaikaiseen työsuhteeseen Eezyn kautta, jonka jälkeen on mahdollisuus pidempään työsuhteeseen asiakkaalla. Jos kiinnostuit, toimi mahdollisimman pian, sillä aloitamme haastattelut jo haun aikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä. Klikkaa alta "Hae  paikkaa". Jos olet uusi hakija, luo käyttäjätili, liitä hakemukseesi myös CV:si erillisenä tiedostona. Mikäli sinulta löytyy jo käyttäjätili Eezyn sivuilta, niin hae tätä paikkaa ja lisää/päivitä CV:si.

Lisätiedot: Henna Hietanen, henna.hietanen@eezy.fi, p.0408022923


Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot

  • Ilmoitusnumero: 1459432
  • Tehtäväalue: Asennus ja huolto, Tuotanto- ja pienteollisuus
  • Työsuhde: Määräaikainen työsuhde
  • Työn tyyppi: Kokopäiväinen
  • Hakuaika päättyy: 25.6.2021
  • Hakuosoite: www-osoite
  • Sijainti: Varsinais-Suomi, Aura, Kaarina, Koski Tl, Laitila, Lieto, Loimaa, Marttila, Paimio, Pöytyä, Salo, Tarvasjoki, Turku