(Poistunut julkaisusta)

Osaaja markkinointiautomaation kehitystiimiin, kokoaikainen, OP-Palvelut Oy
OP-Palvelut Oy (Helsinki)

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.6.2019

Oletko uraasi aloitteleva markkinoinnin osaaja, joka pyrkii kehittymään markkinointiautomaation huippuammattilaiseksi? Kuvailisitko asennettasi pelottomaksi ja avoimeksi? Jos vastasit kyllä, saatat olla etsimämme osaaja markkinointiautomaation kehitystiimiin! 

Etsimme sinua  

Me Studentworkilla etsimme asiakkaallemme, OP-Palvelut Oy:lle, osaajaa markkinointiautomaation kehitystiimiin 12 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen Helsinkiin. Tehtävä on kokoaikainen ja tulet työllistymään Studentworkin kautta.   

Markkinointiautomaation kehitystiimissä tulet toimimaan pääkäyttäjän tukena. Pääset osallistumaan kehitystehtävien määrittelyyn ja uusien toiminnollisuuksien testaamiseen. Tehtäviisi kuuluu myös markkinointiautomaatiojärjestelmän käyttäjien kouluttaminen ja ohjeistuksen laatiminen. Osaamistasosi kasvaessa saat lisää vastuuta, joten tämä on loistava mahdollisuus päästä kehittymään markkinointiautomaation asiantuntijaksi! 

OP Ryhmä on osuustoiminnallinen, vuonna 1902 perustettu itsenäisten osuuspankkien sekä ryhmän keskusyhteisön tytäryhtiöineen muodostama keskinäisessä yhteisvastuussa toimiva finanssiryhmä. Lue lisää OP:sta täällä: https://www.op.fi/op-ryhma 

Pääasialliset tehtävät  

 • Pääkäyttäjän tukeminen markkinointiautomaation kehityksessä 
 • Kehitystehtävien määrittely liiketoiminnan vaatimuksia peilaten 
 • Uusien toiminnallisuuksien testaaminen 
 • Markkinointiautomaatiojärjestelmän käyttäjätuki 

Odotamme sinulta  

 • Tehtävään soveltuvaa opintotaustaa (esim. digitaalinen markkinointi) 
 • Intoa ja halua kehittyä markkinointiautomaation huippuasiantuntijaksi 
 • Sujuvaa suomen ja englannin kielitaitoa 
 • Erinomaisia vuorovaikutustaitoja 

Tarjoamme sinulle  

 • Tilaisuuden oppia ja kehittyä ammattitaitoisten kollegoiden tukemana 
 • Loistavat urakehitysmahdollisuudet tunnetussa suomalaisessa yrityksessä 
 • Hyvän perehdytyksen ja lisävastuita osaamisesi karttuessa 
 • Työyhteisön, jossa työntekijöitä ja uusia ideoita arvostetaan 
 • Joustavan työajan ja mahdollisuuden etätyöhön 

Hae tehtävään heti!  

Mikäli tunnistit itsesi yllämainitusta, niin haethan tehtävään nopeasti, sillä etenemme potentiaalisten hakijoiden kanssa heti. Viimeinen hakupäivä on 18.6. , mutta nopeus on valttia! Aloitus tehtävässä on mahdollisimman pian. Lisätietoja tehtävästä antaa Senior Consultant Manager Wilma Vilen (wilma.vilen@studentwork.com, 0409402670). 

Lisätietoja Studentworkista  

Studentwork on pohjoismainen rekrytointi- ja henkilöstövuokrausyritys, joka on erikoistunut opiskelijoihin, vastavalmistuneisiin ja noin viiden vuoden työkokemuksella varustettuihin nuoriin osaajiin. Tärkein tehtävämme on löytää oikeaa osaamista oikeille paikoille – oikeaan aikaan!  

Toteutamme tehtäväämme auttamalla yrityksiä ja nuoria osaajia löytämään toisensa, ja uskomme siihen, että nuoret osaajat rakentavat parempaa työelämää. Tarjoamme runsaasti mielenkiintoisia uramahdollisuuksia ja vaihtelevia työympäristöjä tulevaisuuden asiantuntijoille useilta eri aloilta. Työllistämme vuosittain tuhansia nuoria osaajia, ja tarjoamistamme paikoista jopa 80% on kokoaikaisia työtehtäviä. Luomalla oman uratilisi kotisivuillamme liityt osaksi verkostoamme, josta löydämme sinut nopeasti soveltuvan uramahdollisuuden tullen.