(Poistunut julkaisusta)

Osaaja asiakkuusmarkkinoinnin tiimiin
DNA Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2019

DNA:n strategisena tavoitteena on tyytyväisimmät asiakkaat. Asiakkuusmarkkinoinnin osastolla on tämän mission saavuttamisessa tärkeä rooli: pidämme asiakkaista huolta halki asiakkuuden eri vaiheiden. Keinona käytämme kohdennettua, monikanavaista ja pitkälti automatisoitua asiakasviestintää.

Nyt etsimme tiimiimme työkaveria vastaamaan TV-tuotealueen asiakkuusmarkkinoinnista.

Vastaat asiakkuuden hoitomallien suunnittelusta, toteutuksesta ja optimoinnista - siis toimenpiteistä, joiden avulla asiakkaidemme arjesta tulee mahdollisimman mutkatonta! Kanavavalikkosi on monipuolinen: sähköpostit, suorakirjeet, SMS-viestit, push- notifikaatiot, Minun palveluni -itsepalvelukanavan viestit jne. Tehtävässä pääset myös sukeltamaan markkinointiautomaation ja kohderyhmäsuunnittelun saloihin sekä vetämään kiinnostavia projekteja.

Millaistako tyyppiä sitten etsimme? Toivomme, että sinulla on vankkaa kokemusta (3+ vuotta) markkinoinnista ja erityisesti kohderyhmää puhuttelevien asiakasviestien laatimisesta. Sähköpostimarkkinoinnin itsenäinen toteuttaminen on sinulle tuttua puuhaa. Hallitset sujuvan yhteistyön mainostoimiston kanssa, mutta joka juttuun et tarvitse ulkoista apua, sillä perustason photoshoppailu ja selkeän tekstin kirjoittaminen onnistuu sinulta itseltäsikin. Ison plussan saat hands-on työkokemuksesta markkinoinnin automaation ja erityisesti Adobe Campaign -työkalun parissa. Tehtävässä onnistumista myös helpottaa, jos sinulla on aiempaa kokemusta TV-tuotealueen asiakkuusmarkkinoinnista.

Tarjoamme sinulle mielenkiintoisen ja haastavan työn, jossa pääset kehittämään osaamisesi. Kannustavassa työympäristössä riittää sekä mielekästä tekemistä että positiivista meininkiä. Me DNA:lla kehittämme henkilöstön työhyvinvointia ja haluamme olla aidosti erinomainen työpaikka jokaiselle DNA:laiselle. Tunnustuksena tästä DNA valittiin Suomen parhaaksi työpaikaksi Great Place To Work -tutkimuksen suurten työpaikkojen sarjassa. Lue lisää https://corporate.dna.fi/kulttuuri#GreatPlaceToWork

Innostuitko? Hae paikkaa tämän linkin kautta mahdollisimman pian, viimeistään 1.4.2019. Paikka täytetään heti sopivan tyypin löydyttyä, joten älä aikaile.

Lisätietoja saat Susanna Silvander-Rostilta pirauttamalla numeroon 044 044 7013 joko torstaina 14.3. klo 10-11 tai tiistaina 19.3. klo 9-10.