(Poistunut julkaisusta)

Osa- ja kokoaikaisia siivoojia uimahalliin
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.7.2019

Omaatko aikaisempaa kokemusta siivouksesta? Tarvitsetko lisätienestejä tai kokopäiväisen työn uudessa työympäristössä? HIENOA, sillä haemme tiimiimme uusia, reippaita

 

OSA-AIKAISIA ja KOKOAIKAISIA SIIVOOJIA

 

pitämään hyvää huolta uimahallikohteesta, joka sijaitsee Espoossa. Tehtäviisi kuuluu pitää huolta mm. pukuhuoneista, allas-osastoista, punttisalista ja yleistiloista. Työt sijoittuvat arkipäiviin ja halukkaille myös viikonloppuihin. Töitä on tarjolla osa-aikaisille ja kokoaikaisille tekijöille. Lisäksi sinulla on mahdollisuus valita ilta- tai aamupainoitteinen työ. Myydessäsi vapaa-aikasi meille, maksamme sinulle KIPA työehtosopimuksen (PL 3) mukaisen palkkauksen tehtävästä. Tässä on harvinainen tilaisuus päästä vaikuttamaan työaikoihin, joten älä anna sen mennä ohitsesi! :) 

 

Hakemaltamme arjen sankarilta vaadimme vähintään vuoden vuoden kokemusta siivoustyöstä tai laitoshuoltajan tutkintoa. Yhdistelmäkoneen käytöstä ja allaspätevyydestä on sinulle etua, mutta älä peräänny niiden takia, sillä voimme myös kouluttaa sinut niihin. Tässä tehtävässä reipas työote on tärkeää ja työsi tulos on merkityksellistä. Ennen kaikkea ilahdutat sillä toimitilojen käyttäjiä ja asiakkaita. Osaat toimia itseohjautuvasti, mutta sinulta löytyy myös tiimipelurin henkeä!

 

Me puolestaan tarjoamme sinulle mahdollisuuden päästä kiertotalouden pariin - tekemään merkityksellistä työtä. Perehdytämme sinut työhön ja tuemme sinua arjen keskellä. Tämän lisäksi meillä on kattava työterveyshuolto, kuntosalietuja, sekä liikunta- ja kulttuuriseteliedut. Entäs miltä kuulostaisi kouluttautua työsi ohessa laitoshuoltajaksi taikka tulevaisuudessa esimiestyöhön? Me nimittäin mahdollistamme tämän sinulle omien tavoitteidesi puitteissa.

 

Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten älä viivyttele, vaan J-Ä-T-Ä   H-A-K-E-M-U-K-S-E-S-I pikaisesti osoitteessa www.lt.fi/toihin. :) 

Tutustu samalla L&T:n monipuoliseen toimintaan, saatat yllättyä! Lisätietoja tehtävistämme saat sähköpostitse: rekry(at)lassila-tikanoja.fi.