(Poistunut julkaisusta)

Osa- ja kokoaikaisia siivoojia oppilaitosympäristöön
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 27.7.2020

Viihdytkö reipastahtisessa, fyysisessä työssä? Haluatko tuottaa työlläsi laadukasta palvelua asiakkaidemme arkeen?


Haemme motivoituneita KOKO- JA OSA-AIKAISIA SIIVOOJIA asiakaskohteeseemme VAASAAN.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua.


Haemme siivoojia ylläpitosiivoukseen asiakaskohteeseemme oppilaitosympäristöön. Haemme tekijöitä kolmeen tehtävään, jotka kaikki tulevat olemaan vakituisia. Kokoaikaisena siivoojana (37,5h/viikko) työskentelet arkipäivisin aamupainotteisesti pääsääntöisesti klo 6 – 16 välillä. Toinen osa-aikainen (20 – 22,5h/viikko) tehtävä on aamupainotteinen ja töitä tehdään arkisin pääsääntöisesti klo 6 – 14 välillä ja työaika on päivittäin 4 – 4,5 tuntia. Toinen osa-aikainen (20 – 22,5h/viikko) tehtävä on iltapainotteinen ja töitä tehdään arkisin klo 15 alkaen ja työaika on päivittäin 4 – 4,5 tuntia. Osa-aikaisissa tehtävissä odotamme valmiutta tehdä myös satunnaisesti viikonlopputöitä sopimuksen mukaan. Kerrothan hakemuksessa, mistä tehtävästä olet ensisijaisesti kiinnostunut.


Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Et tarvitse aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Katsomme kuitenkin eduksesi siivousalan koulutuksen ja aikaisemman työkokemuksen alan tehtävistä. Lisäksi tarvitset erinomaista suomen kielen taitoa sekä hyvää fyysistä peruskuntoa. Arvostamme asiakaslähtöisyyttä sekä motivoituneisuutta kiinteistöpalvelualaa kohtaan. Lisäksi toivomme sinulta joustavuutta, vastuullisuutta sekä oman työn organisointikykyä.


Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Olemme tehneet tänä vuonna digiloikan perehdytys- ja koulutuspolkuihimme, käy lukemassa lisää täältä. Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Näytä meille potentiaalisi ja täytä hakemuksesi viipymättä osoitteessa www.iss.fi tai viimeistään 3.8.2020. Työt alkavat sopimuksen mukaan viimeistään 1.9.2020 tehtävään soveltuvien henkilöiden löydyttyä. Lisäkysymykset tehtävistä voi osoittaa sähköpostitse osoitteeseen ida.marin@iss.fi.

Ensimmäinen haastattelukierros tullaan toteuttamaan puhelinhaastatteluina viikolla 32. Kutsut puhelinhaastatteluihin lähetetään tekstiviestillä henkilökohtaisesti eteneville hakijoille. Olemme rekrytointiprosessin aikana jokaiseen hakijaan henkilökohtaisesti yhteydessä.


ISS Direct - Ison edut, pienen asenne! ISS Direct on osa ISS Palvelujen kansainvälistä perhettä, mutta paikallisilla tiimeillämme on valtuudet laittaa asioita tapahtumaan, kuin pienillä yrityksillä. ISS Directillä korostamme toiminnassamme henkilöstömme intohimoa, motivaatiota ja sitoutumista, joiden kautta kykenemme tarjoamaan asiakkaillemme parasta palvelua. ISS Direct on osa ISS Palveluja. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia.


www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/


- ISS on savuton työpaikka -