(Poistunut julkaisusta)

Osa- ja kokoaikaisia siivoojia Mikkeliin
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 4.9.2020

Haemme nyt motivoituneita SIIVOOJIA OSA- JA KOKOAIKAISIIN TYÖSUHTEISIIN useisiin asiakaskohteisiimme Mikkeliin.

ISS Palvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Haemme tekijöitä useisiin asiakaskohteisiimme ylläpitosiivouksen pariin. Työympäristöinä tulevat toimimaan mm. myymälä-, toimisto, - päiväkoti- ja koulukohteet. Haemme tekijöitä sekä osa-, että kokoaikaisiin tehtäviin vakituisiin työsuhteisiin. Molemmissa töitä tullaan tekemään kaikkina viikonpäivinä klo 6 – 23 välillä. Työajat vaihtelevat kohteen mukaan ja toivommekin, että kerrot tämän hetkisestä elämäntilanteestasi sekä käytettävyydestäsi lisää työhakemuksessasi. Kerrothan myös oletko kiinnostunut työskentelemään vain yhdessä kohteessa vai oletko valmis kiertämään useissa erilaisissa kohteissa. Työsuhteet vaihtelevat tarvittaessa töihin kutsuttavista aina kokoaikaisiin. Työ sopii loistavasti esimerkiksi opiskelijoille sillä työajat ovat räätälöitävissä juuri sinulle sopiviksi.

Tässä tehtävässä asenne ratkaisee! Perehdytämme tehtävään, joten kokemusta tärkeämpää ovat oma-aloitteisuus sekä motivaatio tuottaa laadukasta palvelua asiakkaillemme. Katsomme eduksesi aikaisemman siivousalan työkokemuksen sekä sopivan koulutuksen. Arvostamme joustavuutta, hyviä vuorovaikutustaitoja sekä tarkkaa työskentelyotetta. Tehtävässä menestyäksesi tarvitset hyvän fyysisen peruskunnon sekä erinomaista suomen kielen taitoa. Tulet tarvitsemaan myös B-ajokortin sekä oman auton käyttömahdollisuuden kohteiden välillä liikkumiseen. Arvostamme myös mahdollisuutta ottaa vastaa työvuoroja nopeallakin aikataululla.

Tarjoamme sinulle turvallisen ja kannustavan työympäristön. Haluamme mahdollistaa työntekijöidemme hyvinvoinnin perehdyttämällä aina työhön sekä tarjoamalla ajantasaiset ja ergonomiset työskentelyvälineet. Kannustamme työnantajana kouluttautumaan alan ammattilaiseksi, josta voit käydä lukemassa lisää täältä: https://toissa.iss.fi/artikkelit/toissa-oppii-paljon-enemman-kuin-koulun-penkilla. ISS Palveluilla kiinnitämme huomiota henkilökohtaisiin urapolkuihin ymmärtämällä myös erilaisia elämäntilanteita ja kannustamme talon sisäiseen liikkuvuuteen.Siivoustehtävissä noudatamme kiinteistöpalvelualan työntekijöitä koskevan työehtosopimuksen mukaista palkkausta. Tule mukaan joukkoomme tekemään työtä, jolla on merkitystä!


Kiinnostaako, minkälaista siivoojan työ on ISS Palveluilla? Käy lukemassa lisää moderneista työvälineistämme ja itse työstä lisää digilehdestämme työntekijöidemme kertomana täältä.


Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 18.9.2020. Työhön pääset tarttumaan vaikka heti joten hae pian! haastattelemme jo hakuaikana.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka