Osa- ja kokoaikaisia painepesijöitä
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 30.7.2020

Etsimme loppukesälle tekijöitä elintarvikesiivoustehtäviin asiakaskohteeseemme Nurmoon.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tässä tehtävässä olet osa erikoistiimiä, joka vastaa asiakkaamme tuotantolaitoksen puhtaanapidosta hygieniavaatimukset täyttäen. Töitä tehdään pääsääntöisesti arkisin ilta- ja yöaikaan kello 15.00-06.00. Työsuhde on määräaikainen kesän loppuun, mutta jatko syksyllä on mahdollista. Etsimme tekijöitä niin koko- kuin osa-aikaisiin työsuhteisiin. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten.


Työotteesi on ripeä ja kannat vastuun omasta työn jäljestä. Aiempaa kokemusta tärkeämpänä pidämme oikeaa asennetta työn tekemistä kohtaan. Tämä työ edellyttää kuitenkin tarkkuutta ja erinomaista peruskuntoa, koska työ on fyysisesti erittäin kuormittavaa. Lisäksi tarvitset suomen kielen taitoa (perehdytys- ja työkieli) sekä halua työskennellä tiimissä. Työturvallisuuskortin ja hygieniapassin katsomme eduksesi. Kohteen sijainnista ja työajoista johtuen toivomme, että omistat ajokortin ja kulkupelin, jolla pääset liikkumaan joustavasti työkohteeseen.


Kuulostiko hyvältä? Hae paikkaa jo tänään! Lähetä hakemuksesi viimeistään 17.8.2020 mennessä oheisen linkin kautta tai osoitteessa www.iss.fi.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot