(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikatyötä laitos-/ toimitilahuoltajalle aamuvuorossa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 9.9.2019
Etsimme nyt itsenäiseen työhön kykenevää OSA-AIKAISTA SIIVOOJAA asiakaskohteeseemme Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme. 

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivoustehtävistä asiakaskohteessamme. Huolehdit mm. toimisto- ja yleisten tilojen siisteydestä ja samalla tilojen käyttäjien viihtyvyydestä. Tarjolla on 25 viikkotuntia, jotka tehdään arkisin aamuvuorossa klo 5-14 välillä. 

Edellytämme toimitila- tai laitoshuoltajan koulutusta sekä aikaisempaa työkokemusta siivoustehtävistä vähintään kahden vuoden ajalta. Tarvitset tehtävässä hyvää fyysistä kuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tarjoamme elämäntilanteeseesi sopivaa työtä ja kehittymis- ja koulutusmahdollisuuksia oman kiinnostuksesi mukaan. 

Hae tehtävään  osoitteessa www.iss.fi. Hakuaika päättyy 22.9.2019 ja työ alkaa heti sopivan hakijan löydyttyä.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -