(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikatyöhön lentokentälle
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 6.6.2019

Me ISS:llä varmistamme aina siivouspalvelun laatutason, tehokkaan aikataulun, viihtyisyyden ja luotettavan palvelun tuoman turvallisuuden.

Etsimme nyt MONIPALVELUTYÖNTEKIJÖITÄ vahvistamaan reipasta tiimiämme Helsinki-Vantaan Lentokentälle.

ISS:n siivouspalveluissa laadukas lopputulos ratkaisee. Määrittelemme yhdessä tavoitteet ja varmistamme omien laatuprosessiemme avulla erinomaisen lopputuloksen.

Tehtävässä vastaat astioiden puhdistuksesta ja tiskaustehtävistä. Työaika sijoittuu sekä arkipäiville että viikonloppuihin pääsääntöisesti 07-11 välille aamuisin tai 15-19 iltaisin, mutta myös yötyöt ovat mahdollisia 23-03. Tunteja tehtävässä kertyy 20-25 t/vko. Työsuhde on toistaiseksi voimassaoleva ja osa-aikainen.

Perehdytämme hyvin tehtävään, joten sinun ei tarvitse olla alan ammattilainen vaan tärkeämpää on oikea asenne työn tekoon. Tehtävässä tarvitaan suullista ja kirjallista suomen kielen osaamista, englannin kielen taito katsotaan eduksi. Lisäksi tehtävässä tarvitaan hygieniapassi. Viihdyt tehtävässä, jos sinulla on tunnollinen, ripeä ja oma-aloitteinen työote. Tehtävään valitulle henkilölle tullaan teettämään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä mahdollistaa työsuhteen.

Tarjoamme sinulle vauhdikkaan työympäristön ja osaavia työkavereita, jotka kannustavat toisiaan aina parempiin suorituksiin. Sen lisäksi tarjoamme kansainvälisen yrityksen tuen urasi jokaisessa vaiheessa.

Lähetä hakemuksesi viivyttelemättä osoitteessa www.iss.fi  ja tule kanssamme tekemään ISS palveluista maailman parasta palveluyritystä! Hakuaika päättyy 14.7.2019 ja tehtävä alkaa sopimuksen mukaan mahdollisimman pian.


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -