(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikanen siivooja Ruskoon
Lassila & Tikanoja Oyj

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.3.2019

Etsitkö monipuolista ja vaihtelevaa työtä? Lue tämä tehtäväkuvaus tarkkaan!

Haemme nyt tiimiimme reipasta

   

SIIVOOJAA

   

vakituiseen työsuhteeseen Tampereen Ruskolle. Tässä tehtävässä ilahdutat teollisuuskohteen tilojen käyttäjiä huolehtimalla, että toimisto-, tuotanto- ja sosiaalitilat pysyvät siisteinä ja putipuhtaina! Töitä tehdään arkisin klo 7 alkaen. Töitä on tarjolla viikosta riippuen 23,5-25,5 tuntia.

 

Edellytämme työntekijöiltämme ennen kaikkea luotettavuutta, joustavuutta sekä valmiuksia toimia itseohjautuvasti. Aikaisempi työkokemus ja hyvä siivoussilmä ovat plussaa, mutta näissä hommissa asenne ja motivaatio ratkaisevat! Ajokortti ja oman auton käyttömahdollisuus katsotaan eduksi.

 

Tarjoamme vakituisen työn osana hyvää työporukkaa, kunnollisen perehdytyksen ja opastuksen työhön sekä mahdollisuuden kehittyä siivousalan ammattilaiseksi!  Me huolehdimme, ettei elämäsi koostu ainoastaan työstä. Vaikka työsi on liikkuvaa, tuemme liikuntaa ja kulttuuria myös vapaa-ajalla henkilökuntakerhojen, liikunta- ja kulttuurisetelien sekä leffalippujen muodossa.

 

Oletko hakemamme siivooja? Jos kolahti kohdilleen, hae paikkaa hetimiten! Paikka täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä, joten täytäthän hakemuksen mahdollisimman pian! Lisätietoja tehtävistämme saat yhteydenottolomakkeellamme.

Mikäli olet kiinnostunut muistakin L&T:n tarjoamista työmahdollisuuksista, kaikki avoinna olet tehtävämme löydät täältä!

 

Millaista on siivoustyö L&T:llä? Katso oheisilta videoilta siivoojiemme kertomana!

Kahvitauolla - sarjassamme siivoojamme Arja kertoo työstään L&T:llä

Check out what Arif thinks of working at L&T as a cleaner