(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikamyyjä
Barona

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018

Moderni ruotsalainen luxus lifestyle brändi on avaamassa osastonsa Stockmannille Helsingin keskustaan huhtikuussa!

Haemme nyt

OSA-AIKAISTAMYYJÄÄ

Asiakkaalle loistavan ostokokemuksen ja henkilökohtaisen palvelun tarjoaminen on sinulle sydämen asia. Olet itse innostunut kosmetiikasta sekä lifestyle tuotteista, seuraat uusimpia trendejä ja haluat jakaa osaamistasi ja tietoa myös asiakkaille. Omaat visuaalista silmää ja pidät osaston siistinä ja houkuttelevana.

Etsimämme henkilö on tiimipelaaja ja sinulla loistavat viestinnälliset taidot. Puhut sujuvasti suomen lisäksi englantia ja sinulla on aito halu palvella asiakasta. Katsomme eduksi myös aikaisemman kokemuksen myyntityöstä. Sinulla pysyy useampikin asia yhtä aikaa käsissä etkä kavahda paineenkaan alla.

Työtunteja tarjoamme 15-20h/vko ja työ on vakituinen. Palkkaus Kaupan TES. Valittu henkilö solmii sopimuksen suoraan asiakasyrityksemme kanssa.

Mikäli koet olevasi henkilö jota etsimme, toimi pian hakuaikaa on 16.2 saakka!

Jätä hakemus tehtävään Baronan hakuväylän kautta. Liitäthän hakemukseesi englanninkielisen CV.n. Hakemuksesi saatuamme lähetämme sinulle videohaastattelukutsun sähköpostiisi. Videohaastattelu on englanninkielinen.

Lisätietoja tehtävästä antaa Johanna Peltomaa, johanna.peltomaa@barona.fi (voit jättää sähköpostissa soittopyynnön niin olen sinuun yhteydessä).