(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikamyyjä Change, Jyväskylä
Aalto & Sironen Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.3.2018

Change on pohjoismaiden suurin alusvaateketju, joka tarjoaa jokaiselle naiselle mahdollisuuden oikean kokoisiin, naisellisiin ja laadukkaisiin alusvaatteisiin. Suomessa yritys on toiminut menestyksekkäästi jo 10 vuotta.

Etsimme Jyväskylän Changen myymälään OSA-AIKAMYYJÄÄ vakituiseen työsuhteeseen.

Hakemamme henkilö on positiivisen asenteen omaava ja ehdottoman asiakaspalveluhenkinen! Sinulla on aito halu auttaa ja kuunnella asiakasta. Olet yritteliäs ja aktiivinen, sekä uskallat ottaa rohkeasti kontaktia asiakkaaseen. Läheinen työskentely asiakkaan kanssa on sinulle luontevaa ja nautit työstäsi. Aikaisempi erikoiskaupan työkokemus on sinulle eduksi tehtävässä mutta ei välttämätöntä. Aurinkoisen asiakaspalvelu asenteen lisäksi odotamme sinulta myyntihenkisyyttä ja tahtoa tehdä tuloksellista myyntityötä. Jos olet valmis kehittämään itseäsi kaupan alalla ja sinusta löytyy iloisuus ja jatkuva halu opetella uutta, täytä pian hakulomakkeemme.

Tarjoamme sinulle heti työsuhteen alussa kattavan perehdytyksen työhön sekä jatkossa lisäkoulutusmahdollisuuksia. Mukavat asiakkaat sekä ammattitaitoiset työkaverit takaavat viihtyvyyden työpaikallasi.

Haemme kahta myyjää ja molemmille työt alkavat 9.4. Toiselle myyjälle työtunteja tarjoamme 10h/vko ja toiselle 20h/vko. Toivomme että pystyt työskentelemään joustavasti tarvittaessa kaikissa kaupanvuoroissa ja pystyt kesällä ottamaan vastaan myös enemmän työtunteja. Palkkaus tehtävässä on kaupan TES:n mukainen.

Voit hakea molempia paikkoja samalla hakemuksella, mutta mikäli olet kiinnostunut vain toisesta tuntimäärästä merkitsethän tämän selkeästi hakemukseesi.

Haku päättyy 22.3. Mikäli tunnistit itsesi ilmoituksesta, toimi pian. Hakemuksen lähetettyäsi tulet saamaan muutaman päivän kuluessa kutsun videohaastatteluun, joten tarkkailethan sähköpostiasi.

Rekrytointia hoitaa ja lisätietoja tehtävästä antaa Baronan rekrytointikonsultti Johanna Peltomaa, johanna.peltomaa@barona.fi sekä puhelimitse arkisin klo 13 - 14, 044 5171 065

Lisää yrityksestä löydät: www.change.com