(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaista iltatyötä toimistokohteessa
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.6.2020
Etsimme itsenäiseen työhön kykenevää TOIMISTOSIIVOOJIA Kuopioon.

ISS siivouspalvelut huolehtii kiinteistöjen ja toimitilojen puhtaanapidosta ja viihtyvyydestä osana asiakkaidensa päivittäistä hyvinvointia. Pidämme päivittäin siistinä yli 17 miljoonaa neliömetriä, ja ympäristövastuullisuus sekä kemikaalivapaus ohjaavat valintojamme.

Tehtävässä vastaat ylläpitosiivouksesta toimistoympäristössä. Työaika sijoittuu klo 16-21 välille, maanantai-, keskiviikko- ja perjantai-illoille. Kyseessä on osa-aikainen ja vakituinen työ, työtunteja kertyy viikossa 12-18 tuntia. 

Toivomme, että sinulla on jo kokemusta siivoustyöstä vähintään vuoden ajalta ja alan koulutus katsotaan eduksi. Työssäsi tarvitset myös hyvää peruskuntoa sekä suomen kielen taitoa asiakaspalvelutilanteissa. 

Tehtäviin valituille tullaan tekemään suppea turvallisuusselvitys, joka hyväksyttynä on edellytys työsuhteelle. 

Hae tehtävään oheisen linkin kautta 5.7.2020 mennessä. Työ alkaa elokuussa 2020. 


ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2019 liikevaihtomme oli 421 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 7 956. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. www.iss.fi toissa.iss.fi blogi.iss.fi issyritysvastuuraportti.fi

- ISS on savuton työpaikka -