(Poistunut julkaisusta)

OSA-AIKAISIIN Töihin laadunvalvontaan ja pakkaamiseen
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.10.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme asiakkaallemme Sipooseen osa-aikaisia työntekijöitä pakkaustehtävien pariin.

Työtehtäväsi painottuvat pääasiassa pakkaamiseen ja laadunvalvontaan. Tulevaisuudessa Sinulla on myös mahdollisuus työskennellä muidenkin varastotehtävien parissa. Aiempi kokemus varastoalalta tai muusta rutiininomaisesta työstä katsotaan eduksesi. Kokenut konkari Sinun ei kuitenkaan tarvitse olla, sillä saat hyvän perehdytyksen tulevaan työhösi. Tehtävissä pärjäät erinomaisesti reippaalla asenteella #asenneratkaisee ja hyvällä fyysisellä kunnolla. Tehtävä vaatii myös tekijältään tarkkuutta.

Menestyäksesi tehtävässä edellytämme Sinulta hyviä kommunikointitaitoja, kykyä tiimityöskentelyyn sekä rutkasti reipasta asennetta työn tekemistä kohtaan #asenneratkaisee

Arvostamme hyvää tekemisen meininkiä, huumoria ja luotettavuutta!  

Töitä tehdään aamu- ilta- ja yövuoroissa, viileässä varastossa.

Työtä on tarjolla osa-aikaisesti; työvuorot joustavat, mutta huomioithan, että työ vaatii perehdytyksen ja koulutuksen, joten sitoutuminen meihin tarkoittaa sitoutumista työvuoroihin.

Tarjoamme sinulle…

  • Kilpailukykyisen palkkauksen
    • Kaupan TES + lisät
  • Hyvän perehdytyksen työhön
  • Mahdollisuuden joustavaan pitkäaikaiseen työhön
  • Uuden ja mielenkiintoisen työympäristön

Vastineeksi toivomme että…

  • Haluat oppia uutta ja kehittyä #asenneratkaisee
  • Olet oma-aloitteinen
  • Olet tiimipelaaja

Eduksesi katsomme...

  • Kokemuksen vastaavanlaisesta työstä

Palkkaus perustuu kaupan alan työehtosopimukseen ja pääkaupunkiseudun palkkataulukkoon.

Erottuaksesi muista hakijoista kerrothan hakemuksessasi miksi juuri Sinä olisit hyvä työntekijä meille sekä mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi ja erityisesti työkokemuksestasi logistiikan tehtävissä.

Haku päättyy Torstaina 31.10.2019.

Kiinnostuitko? Paikat täytetään heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten haethan paikkaasi pikaisesti! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostihakemuksia.

Hakua hoitaa

Teemu Högström
Rekrytointikoordinaattori

teemu.hogstrom@transval.fi