(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.1.2020

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Haemme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tampereelle

Työtehtävänäsi on toimia kerääjänä tai lastaajana Tampereella, Töitä on tarjolla joustavasti 1-3 vuoroon viikossa toistaiseksi eteenpäin ja työ sopii hyvin mm. opiskelijoille. Työpiste kohtuullisen matkan päässä Tampereen keskustassa, joten auto ei ole tarpeen. Palkkaus määräytyy Kaupan alan työehtosopimuksen mukaan. 

Työtehtäviin kuuluu tuotteiden kerääminen sekä lavojen pakkaaminen tai vaihehtoisesti tuotteiden käsin lastaus sekä konttien purku. Töitä tehdään arkisin klo 7-22 välisenä aikana keskimäärin 7,5h päivässä. 

Parhaimmat edellytykset tehtävässä menestymiseen ovat:

  • Työ ei vaadi aikaisempaa kokemusta, mutta kokemus varastotöistä lasketaan eduksi
  • Trukinajotaito lasketaan eduksi
  • Kyky omaksua uusia asioita nopeasti
  • Tarkkuutta työtehtävissä
  • #Asenneratkaisee

Tarjoamme hakijalle

  • Koulutuksen työtehtävään
  • Mukavan työympäristön
  • Kaupan Tes mukaisen palkan

Tärkein ominaisuutesi on kuitenkin reipas asenne työntekoon ja tarttuminen uusiin haasteisiin. Palkkaus määräytyy asiakkaan noudattaman työehtosopimuksen mukainen.

Kerrothan hakemuksessasi mahdollisimman tarkasti yleisesti työkokemuksestasi sekä varsinkin osaamisestasi trukkien osalta.

Haku päättyy 31.1.2020. Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä joten jätäthän hakemuksesi jo tänään!

Huomioittehan että emme käsittele sähköpostitse lähetettyjä hakemuksia

Jaakko Leimio
Henkilöstökoordinaattori

etunimi.sukunimi@transval.fi

p. 040 719 3682