(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.8.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Turkuun

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Turun kaupunkiseudulle. Työ on pääosin keräilyä ja pakkaamista varastossa. Myös trukinajotaitoisille työntekijöille on tarvetta, erityisesti vastapaino- ja työntömastotrukin osaajille. Työ sopii hyvin opiskelijoille, urheilijoille tai lisätyötä kaipaaville. Toimipiste sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, joten oma auto ei ole välttämätön.

Toivomme hakijalta reipasta otetta työntekoon sekä sujuvaa suomen kielen taitoa. Töitä tehdään itsenäisesti, joten toivomme hakijalta oma-aloitteisuutta. Töitä tehdään usein päivävuorossa, mutta kiireaikoina kolmessa vuorossa. Töiden määrä vaihtelee sesongeista riippuen. Palkkaus määräytyy AKT:n työehtosopimuksen mukaan.

Haku loppuu 25.8.2019. Haastatteluja tehdään jo hakuajan aikana ja työt pääsee aloittamaan heti sopimuksen mukaan.

Anne Mäkelä
Rekrytointikoordinaattori

etunimi.sukunimi@transval.fi