(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vantaalle
Carinafour

Alkuperäinen julkaisupäivä 25.6.2018

Carinafour tuottaa laajalla palveluportfoliollaan asiakkailleen systeemimuutoksia, jotka mahdollistavat merkittävän arvontuoton ja kilpailuedun. Asiakkaan systeemimuutokset voivat liittyä esimerkiksi tuotanto- ja toimitusverkkojen uudistamiseen, uusien teknologioiden käyttöönottoon, prosessien digitalisointiin ja uusiin liiketoimintamalleihin. Carinafour on jatkuvasti mukana merkittävissä uudistumishankkeissa, joissa asiakkaina on isoja tunnettuja globaaleja yrityksiä sekä muutoksen välttämättömänä näkeviä PK-yrityksiä. Carinafourin palveluportfolio koostuu hallitun muutoksen mahdollistavista konsultointi-, logistiikka- ja valmistuspalveluista.

Etsimme asiakkaallemme Carinafour:ille osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vantaan Hakkilaan. Varastotyöntekijänä työnkuvaasi kuuluu tavaran vastaanotto ja hyllytys, tavaran keräily, sekä lähetys. Tarpeen vaatiessa olet valmis työskentelemään myös työmaakohteissa avustavissa työtehtävissä kanto- ja siivousapuna. Työt tapahtuvat päivä- ja iltavuorossa klo 8-22 välillä.

Työssä menestyäkseen edellytämme kaikilta hakijoiltamme sujuvaa suomenkielentaitoa, tarkkaa ja ahkeraa otetta työntekoon, sekä hyviä IT-valmiuksia. Eduksesi katsomme aiemman kokemuksen varastotöistä tai trukinajotaidon, sekä voimassaolevan työturvallisuuskortin.

Työ sopii esimerkiksi opiskeleville, lisätienestiä kaipaaville tai muuten osa-aikaisesta työstä kiinnostuneille. Tärkeintä meille kumminkin on se, että olet motivoitunut tekemään töitä taustastasi riippumatta. Voit olla varastoja vuosia kolunnut konkari tai vasta työelämään siirtyvä tulevaisuuden logistiikkalupaus. Kerro meille mikä on juuri sinun tilanteesi ja millaisen työ- ja opiskeluhistorian omaat.

Työt alkavat viikoilla 30-34 toimeksiannon mukaan. Tarjoamme määräaikaisen työsuhteen vuoden loppuun saakka. Tehtävässä noudatetaan teknologiateollisuuden työehtosopimusta, ja tehtäväkohtainen palkka on 11-12€/h kokemuksesta riippuen. Sihti tarjoaa sinulle säännöllisen palkanmaksun ja laadukkaat työvarusteet, rentoa ilmapiiriä unohtamatta!

Hae nyt, sillä käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Täytä hakemus ja soita Marille, 040 8454 060