(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vantaalle! (Assistor Oy Ab)
Assistor Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 17.10.2019
Assistor Oy Ab
Assistor Oy Ab on moderni ja asiakaslähtöinen suomalainen logistiikkapalveluyritys, joka tarjoaa uusien ajoneuvojen, varaosien ja materiaalin toimitusketjun toteuttamiseen ja hallintaan liittyviä palveluita. Palvelemme Suomessa noin 30 automerkin verkostoa ja muiden alojen asiakkaita. Vuonna 2017 toimitimme markkinoille noin 64 000 uutta ajoneuvoa ja noin 3 500 000 varaosanimikettä. Liikevaihtomme oli 35,2 miljoonaa euroa. Työntekijöitä yhtiössämme on 170. Assistor kuuluu Veho -konserniin.
Toimenkuva
Etsimme Assistorin autotarvike ja- materiaalilogistiikkakeskukseen Vantaan Aviapolikseen iltaisin klo 14-22 tehtävään varastotyöhön reippaita ja motivoituneita varastotyöntekijöitä. Työtä on tarjolla vähintään yhtenä iltana viikossa, mutta tarkoituksena on, että voit halutessasi tehdä useamman vuoron. Sopii siten hyvin mm. opiskelijoille ja osa-aikatyötä hakeville!

Pääasiallisena työnkuvana ovat vastaanoton tehtävät kuormanpurusta hyllytykseen. Työssä on myös muita varaston tehtäviä. Suurin osa työstä on pienten pakettien käsittelyä ja niiden numerotarkkuutta vaativaa hyllytystä. Tämän vuoksi työssä korostuu tarkka, ripeä ja huolellinen työskentelytapa. Halutessasi sinut voidaan myös kouluttaa trukin ajamiseen. Arvostamme halukkuutta sitoutua asiakkaamme toimintaan sekä joustavaa lähestymistä työhön ja vuorojen sopimiseen.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Trukinajotaito katsotaan myös eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys ja tässä tehtävässä asenne ja halukkuus oppia ratkaisevat! Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Haemme pitkäaikaisia työntekijöitä ja tarjoamme määräaikaisen työsuhteen huhtikuun 2020 loppuun asti. Työtä tehdään Assistorin logistiikkakeskuksessa Vantaalla hyvien kulkuyhteyksien päässä. Työnantajana toimii VMP Varamiespalvelu. Palkkaus Autoalan kaupan ja korjaamotoiminnan työehtosopimuksen mukaan (Auto- ja konekaupan osa).

Tarjoamme sinulle arki-iltavuoroja (14-22). Satunnaisesti tarjolla on myös arkipäivä- sekä lauantaivuoroja (8-16), joita voit tehdä arki-iltavuorojen lisäksi mahdollisuuksiesi mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä Osa-aikaisia Varastotyöntekijöitä Vantaalle! (Assistor Oy Ab). Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Essi Mäkinen 040 307 5107 tai HR-koordinaattori Olli Nyman 050 443 2915. Puhelintiedustelut arkisin klo 9-15 välillä tai essi.makinen@vmp.fi / olli.nyman@vmp.fi
Kesto
30.4.2020
Lisätietoja
Essi Mäkinen, essi.makinen@vmp.fi, 0403075107
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 31.10.2019 mennessä.