(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Vaajakoskelle
Amiko Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 15.2.2021

Haemme asiakkaallemme osa-aikaisia VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ pitkäaikaiseen työsuhteeseen. Työ on aluksi n. 8kk:n määräaikaisuus, jonka jälkeen Sinulla on mahdollisuus työllistyä suoraan asiakkaalle.

Odotamme Sinulta Logistiikan perustutkintoa, osatutkintoa tai aiempaa kokemusta varaston työtehtävistä. Hallitset trukilla ajon, esim. vastapaino tai työntömasto. Eduksi katsomme pyöräkuormaajan ajotaidon ja trukkikortin.

Työtehtäviisi kuuluu monipuolisesti varaston työtehtäviä, kuten keräily, pakkaaminen, lähettäminen, asiakaspalvelu ja lastaaminen. Töitä on tarjolla osa-aikaisesti n. 5-20h/vko ja työajat sijoittuvat arkipäiville.

Tehtävässä menestyäksesi Sinun tulee olla oma-alotteinen ja ripeä ja olet hyvässä fyysisessä kunnossa. Kiireenkin keskellä teet työsi tarkasti ja huolellisesti. Asenteesi tehdä työtä ja kehittyä on loistava!

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, täytäthän hakemuksesi osoitteessa www.amiko.fi. Kerrothan siinä kattavasti osaamisestasi, sillä pyydämme haastatteluun kirjallisen hakemuksen perusteella. Olemme erikseen yhteydessä haastatteluun kutsuttaviin henkilöihin.