(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan
Transval Henkilöstöpalvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2019

Transval Henkilöstöpalvelut Oy on suomalainen henkilöstöpalvelualan yritys, joka tunnetaan monipuolisena ja luotettavana työnantajana. Henkilöstöpalvelun kautta ammattitaitoiset osaajamme työskentelevät asiakasyrityksissämme monipuolisissa työtehtävissä sisälogistiikan sekä tuotannon prosessien eri osa-alueilla.

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Tuusulaan

HUOM ! Työtä tehdään vuodenvaihteeseen asti Espoon Kauklahdessa, jonka jälkeen työt jatkuvat Tuusulassa. Sitouduthan siirtymään työn mukana.

Etsimme reippaita ja työtä pelkäämättömiä logistiikasta/varastotyöstä kiinnostuneita henkilöitä asiakaskohteeseemme Tuusulaan. Aikaisempi varastotyökokemus on sinulle eduksi, mutta ei välttämätöntä, sillä me koulutamme sinusta varastoalan ammattilaisen.

Tehtävässä menestyt innokkaalla, oppimishaluisella asenteella sekä hyvällä fyysisellä kunnolla. Olethan myös täysi-ikäinen ja suomenkielentaitoinen. Työtehtävät vaihtelevat keruusta pakkaamiseen. Mahdollisuutena on kuitenkin kasvattaa omaa osaamistaan oman kehittymisen ja oppimishalukkuuden mukaan. Tarjolla on elämäntilanteeseesi sopiva määrä työvuoroja. Pääasiassa työtä tehdään arkisin klo 7.00-15.00. Palkkaus on kaupan työehtosopimuksen mukainen.

Haku päättyy 31.10.2019.  Käymme hakemuksia jatkuvasti läpi jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän rohkeasti hakemuksesi jo tänään! Huomioithan, että emme käsittele sähköpostitse jätettyjä hakemuksia.

Rebecca Rintala
Rekrytointiassistentti


rebecca.rintala@transval.fi