Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Sipoon alueelle
Barona Logistiikkaratkaisut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.12.2019

Etsitkö itsellesi työtä esimerkiksi opiskelujen oheen? Vai oletko kenties jo työssäkäyvä, mutta etsit itsellesi lisätuloja?

Etsimme uuteen ulkoistuskohteeseemme päivittäistavaravarastoon Sipooseen luotettavia ja tunnollisia myyntikunnostajia hedelmä- ja vihannesvaraston puolelle. Myyntikunnostajan työtehtäviin kuuluu hevi -tuotteiden laadun tarkastelu, joka vaatii ripeyttä sekä halua hoitaa työt huolellisesti. Työssäsi työskentelet omalla työpisteellä kollegoiden ympäröimänä, mutta vastaten kuitenkin omasta työstäsi. Varasto on viileä, joten työskentely noin +6 asteisessa työympäristössä tulisi onnistua.

Työtä tehdään arkisin ja viikonloppuisin aamu, ilta- ja yövuorossa, mutta kuuntelemme vuorotoiveissa myös mielellään sinua. Työvuoroehdotukset saattavat tulla myös nopealla aikataululla, joten toivomme sinulta myös joustavuutta työvuorojen suhteen.

Tarjoamme valituille henkilöille toistaiseksi voimassa olevan työsuhteen henkilöstöpalvelualan johtavassa yrityksessä.

Kiinnostuitko tästä tehtävästä? Jätä hakemuksesi mahdollisimman pian, sillä paikkoja täytetään koko ajan! Aloitus työssä on tammi-helmikuun vaihteessa.

Hae työpaikkaa

Lähetä ilmoitus kaverille

Lisätiedot