(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 8.8.2019

Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työ painottuu viikonloppuihin ja iltavuoroihin.

 

Työt alkavat sopimuksen mukaan syksyn aikana ja alustava kesto keväälle 2020 saakka. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava.

 

Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta aiempaa työkokemusta varasto- tai lähettämötyöntekijän tehtävistä, hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi.

 

IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti. Trukkikortti ja trukin käyttötaito ovat plussaa. Työturvallisuuskortti on pakollinen.

 

Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö.

 

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi.

 

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.08.2019 mennessä ja liitä mukaan CV. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccolta Annukka Sulonen, annukka.sulonen@adecco.fi, p. 040-687 2632.