(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä Ouluun
Adecco

Alkuperäinen julkaisupäivä 16.10.2018Työn kuvaus:
  Haemme Oulun alueella toimivalle asiakkaallemme VARASTOTYÖNTEKIJÖITÄ osa-aikaisiin työsuhteisiin. Työtä on 2-3 päivää viikossa painottuen alkuviikkoon. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä kestoltaan 7,5 tuntia päivässä klo 7.00 ja 17.00 välillä.
 
Työt alkavat sopimuksen mukaan alkutalvesta. Alustava kesto on kevääseen 2019 saakka. Työsuhde on tarvittaessa töihin kutsuttava.
 
Tehtävässä menestyminen edellyttää sinulta hyviä asiakaspalvelu- ja vuorovaikutustaitoja, hyvää fyysistä kuntoa, tarkkuutta ja järjestelmällisyyttä. Teet töitä luotettavasti ja hyvällä asenteella kiireessäkin. Osaat toimia tiimin jäsenenä, mutta kannat myös vastuun omasta tekemisestäsi.
 
IT-taitosi ovat ajan tasalla ja pystyt omaksumaan uudet tehtävät ja työkalut nopeasti.  Trukkikortti ja trukin käyttötaito ovat plussaa. Työturvallisuuskortti on pakollinen.
 
Tehtäviisi varastotyöntekijänä kuuluu erilaisten artikkeleiden keräily tilausten mukaisesti, pakkaaminen ja lähettämötyö.
 
Tarjoamme sinulle mahdollisuuden työskennellä monipuolisten työtehtävien parissa erinomaisessa työyhteisössä sekä Adeccon tarjoamat edut. Lisäksi saat kattavan perehdytyksen työhösi. Lähetä hakemuksesi viimeistään 11.11.2018. Liitä mukaan CV sekä hakemuksesi. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan puitteissa. Lisätietoja tehtävästä antaa Adeccon HR Consultant Annukka Sulonen arkisin klo 15-16, p. 040 687 2632, annukka.sulonen@adecco.fi.

Asiakkaan tehtävänimike:  Varastotyöntekijä


Sijainti:  OULU


Työsuhde:  Määräaikainen


Yhteyshenkilö:  Annukka Sulonen, 040-687 2632


Toimipaikka:  Oulu