(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastotyöntekijöitä DSV:lle
DSV

Alkuperäinen julkaisupäivä 12.2.2020

DSV on maailmanlaajuinen kuljetus- ja logistiikkapalvelujen tarjoaja. Suomen DSV-yhtiöt on avannut uuden pääkonttorinsa ja logistiikkakeskuksensa eli DSV Logistics Centerin Vantaalle. Logistiikkakeskus sijaitsee Trukkikujalla Kehä III:n ja Lahdentien välittömässä läheisyydessä.

Etsimme osa-aikaisia varastotyöntekijöitä DSV Solutions Oy:n logistiikkakeskukseen Vantaalle. Työvuorot suunnitellaan sinun aikataulusi sekä DSV:n tarpeiden mukaan. Tarjoamme sinulle vaihtelevia työtehtäviä osaamisestasi riippuen. Tyypillisesti työtehtäviin sisältyy pakkaus- ja keräystehtäviä.

Toivomme oma-aloitteisia ja reippaita työntekijöitä. Erityisen hyvin työ sopii opiskelijoille tai kokemusta varastoalalta etsiville henkilöille. Aikaisempi kokemus varastotöistä ja trukilla ajamisesta katsotaan eduksi.

Sopisiko sinulle joustava työ logistiikan parissa? Mahdollisuutenasi on päästä työskentelemään moderneihin tiloihin alan ammattilaisten kanssa. Tarjoamme logistiikka-alan parhaimman palkkauksen. Ilmianna itsesi hakemalla tätä tehtävää sivujemme kautta ja liitä mukaan CV. Voit olla yhteydessä myös suoraan Adeccolla hakuprosessista vastaaviin henkilöihin Emma Vuorenmaahan, emma.vuorenmaa@adecco.fi, puh. 040 630 4014 tai Ville Kivimäkeen, ville.kivimaki@adecco.fi, puh. 040 848 3544.