(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia Varastokeräilijöitä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 2.5.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme motivoituneita varastotyöntekijöitä!

Pääasiallisena työnkuvana on varaston keräilytyöt äänikeräilynä. Kerättävät tuotteet ovat pääosin kevyitä. Työssä myös muita vaihtelevia varaston työtehtäviä, kuten vastaanottoa ja lähetystöitä. Hakemamme henkilö on oma-aloitteinen, joustava ja hyvän työmotivaation omaavaa tiimipelaajaa. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus.
Odotamme sinulta
Toivomme hakijoilta aiempaa varastoalan kokemusta, mutta se ei ole edellytys. Alan koulutus katsotaan eduksi. Trukinajotaito katostaan myös eduksi. Työhön järjestetään kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen vuoden 2018 loppupuolelle ja tarkoitus on jatkaa tämän jälkeenkin. Työt alkavat Toukokuun 2018 aikana. Työ on osa-aikainen 2-vuorotyö. Vuorojen valintaan on itse mahdollisuus vaikuttaa ja soveltuu siten myös esim. opiskelijalle. Kesällä töitä tarjolla enemmänkin. Haettu tehtävä täytetään mahdollisimman pian. Työtä tehdään asiakkaan varastolla Vantaan Hakkilassa. Palkkaus Kaupan TES.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Osa-aikaisia Varastokeräilijöitä Vantaalle!” Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä tai paavo.saari@vmp.fi
Kesto
6 kk
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 28.05.2018 mennessä.