(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia varastokeräilijöitä Vantaalle!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 7.3.2018
Toimenkuva
Etsimme asiakasyrityksellemme kovalla asenteella töitä tekeviä varastotyöntekijöitä osa-aikaiseen työhön!

Pääasiallisena työnkuvana on varastokeräilyä. Keräilyä tehdään pääosin äänikeräilynä. Työssä välillä myös muitakin varaston tehtäviä, kuten pakkausta. Haemme oma-aloitteisia, oppimishaluisia sekä motivoituneita työntekijöitä. Työssä korostuvat huolellisuus ja numerotarkkuus. Tuotteet ovat pääsoin pieniä ja kevyitä. Työ sopii erittäin hyvin esimerkiksi opiskelijalle tai joustavaa työtä hakevalle! Kesällä tunteja on tarjolla enenemänkin.
Odotamme sinulta
Aiempaa kokemusta varastolta ei edellytetä, vaan se katsotaan eduksi. Asenne siis ratkaisee! Työhön järjestetään täysin kattava perehdytys. Tehtävässä vaaditaan sujuvaa suomen kielen taitoa.
Muut tiedot
Tarjoamme alkuun määräaikaisen työsuhteen kesän 2018 yli, mahdollisuus jatkua tämän jälkeenkin. Työt alkavat huhtikuun aikana. Työ on osa-aikainen ja vuorojen valintaan ja määrään on mahdollisuus vaikuttaa itse. Vuorot lähtökohtaisesti aina 7,5 h. Vuoroja on tarjolla kahdessa vuorossa ma-pe välillä. Kesällä töitä on tarjolla enemmänkin. Työ sijaitsee Vantaan Hakkilassa. Palkkaus sopimuksen mukaan.

Toimi pian ja hae tehtävää lähettämällä työhakemus osoitteessa www.vmp.fi ja merkkaamalla kiinnostavaksi tehtävä ”Osa-aikaisia varastokeräilijöitä Vantaalle!”. Liitä mukaan myös CV. Lisätietoja tehtävästä antaa HR-koordinaattori Paavo Saari 0403075111 Puhelintiedustelut arkisin klo. 9-15 välillä.
Kesto
4-6 kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Paavo Saari, Paavo.Saari@vmp.fi, 0403075111
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 09.04.2018 mennessä.