(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia vanerityöntekijöitä!
VMP Varamiespalvelu

Alkuperäinen julkaisupäivä 3.7.2018
Toimenkuva
Haemme asiakasyrityksellemme Suolahteen

OSA-AIKAISIA VANERITYÖNTEKIJÖITÄ

määräaikaiseen työsuhteeseen. Tarjoamme sinulle motivoivan palkan lisäksi mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mukavat työkaverit! Työtunteja on tarjolla vaihtelevasti noin 16-24 tuntia viikossa.
Odotamme sinulta
Työssä menestyminen edellyttää hyvää fyysistä kuntoa sekä oma-aloitteista ja ahkeraa työ-otetta! Prosessiteollisuuden koulutus ja tekninen koulutus katsotaan hakijalle eduksi, sekä aikaisempi työkokemus alalta. Edellytämme hakijalta täysi-ikäisyyttä sekä voimassaolevaa työturvakorttia. Aikaisempi kokemus trukilla ajamisesta katsotaan hakijalle eduksi. Työ on kolmivuorotyötä.
Muut tiedot
Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana, joten haethan paikkaa pikaisesti nettisivujemme kautta www.vmp.fi tai sähköpostitse jyvaskyla@vmp.fi otsikolla "Vanerityöntekijä". Muista liittää hakemukseesi päivitetty ansioluettelosi! Hakuaika päättyy 15.7.2018.

VMP Varamiespalvelu on lähes 30 vuotta toimialaa kehittänyt, yksi Suomen johtavista henkilöstöpalvelualan yrityksistä, jonka ydinosaamista on henkilöstövuokraus ja rekrytointi kaikille toimialoille. Meillä on ilo tarjota osa-aikaisia ja vakituisia työtehtäviä vuosittain 3 000 asiakasyrityksen palveluksessa lähes 14 000 työntekijälle. Meillä on Henkilöstöpalveluyritysten Liiton auktorisointi. www.vmp.fi.
Kesto
3kk, mahdollisuus jatkoon
Lisätietoja
Miisa Piiroinen, miisa.piiroinen@vmp.fi, 046 923 7781
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 15.07.2018 mennessä.