(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia työntekijöitä Soya Oy:n
Soya Oy Ab

Alkuperäinen julkaisupäivä 13.2.2018
Soya Oy Ab
Oy Soya Ab Jalofoods - Kasvisruokaa jo vuodesta 1989.
Toimenkuva
Etsimme Soyalle useampaa työntekijää osa-aikaisiin, mahdollisesti vakinaistuviin tehtäviin sekä pakkaamon, että tuotannon puolelle. Työ on prosessinmukaista toimintaa sisältäen mm tuotannon prosessinvalvontaa, tuotantotilan siistinä pitämistä ja varastotehtäviä kuten pakkaamista ja muuta tuotteiden varastointiin liittyvää.

Tuotanto alkaa pyörimään myös lauantaisin, joten osa-aikaisissa tehtävissä avustetaan keskellä viikkoa tai lauantaisin siten, että tehdään 8 h työvuoroja pari kertaa viikossa. Tehtävät alkavat määräaikaisena mahdollisuuksien mukaan jo maaliskuun puolessa välissä.
Odotamme sinulta
Trukintaito ei ole pakollista, eikä välttämättä hygieniapassikaan (mutta tarvittaessa se voidaan kouluttaa). Toivomme sinulta tarkkuutta, luotettavuutta, iloista ja itsenäistä asennetta sekä ryhmätyökykyä. Lisäksi sinun pitää ymmärtää suomen kieliset ohjeet.

Tarvitset myös oman kulkuneuvon johtuen työpaikan sijainnista.
Muut tiedot
Soyalla sinulla on kivat työtoverit, rento työpaikka ja mahdollisuus olla mukana luomassa uusia makuelämyksiä. Tässä on loistava mahdollisuus ansaita vaikka opiskelujen lomassa.

Hae tehtävää heti oheisen linkin kautta! Huolellisesti täytetty hakuprofiili ansioluetteloineen nopeuttaa hakusi käsittelyä!
Kesto
Sopimuksen mukaan, mahdollisuus myös vakinaistua
Lisätietoja
Nina Hägg, nina.hagg@vmp.fi, 040 307 5405
Hakeminen
Hae paikkaa viimeistään 06.03.2018 mennessä.