(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia työntekijöitä elintarviketeollisuuteen
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 19.2.2020


Nyt olisi oiva mahdollisuus tarjolla sinulle, joka etsit lisätyötä tai mahdollisuutta tienata viikonloppuisin.


Etsimme SIIVOOJIA sekä yleisten että -elintarviketilojen siivoukseen Jyväskylän Vaajakoskelle.


ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.


Tässä tehtävässä pääset vastamaan yleisten ja/tai elintarviketuotantolinjojen siisteydestä, puhdistuksesta ja tuotantoprosessin hygieniasta. Työaika sijoittuu perjantain ja lauantain väliselle yölle alkaen noin klo: 19.00. Työtä on satunnaisesti tarjolla myös lauantaisin. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (7,5-15h/vko). Toivomme, että voisit aloittaa työt mahdollisimman pian.


Arvostamme kokemusta alan töistä, työturvallisuuskorttia sekä hygieniapassia. Perusominaisuuksiisi kuuluvat reipas ja työtä pelkäämätön asenne, huolellisuus, vastuunotto ja arvostus yhdessä tekemistä kohtaan. Tulet olemaan osa erikoistiimiä, jossa panostetaan laatuun eikä määrään. Työ on haastavaa, mutta sitäkin monipuolisempaa. Hyvän peruskunnon lisäksi työssä onnistuminen edellyttää hyvää suomen ja kohtalaista englannin kielen taitoa. Tarvitset myös omaa autoa kohteen sijainnin ja työaikojen takia.


Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä yhdessä osoitteessa. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.


Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa on 9.4.2020 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -