(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia tuuraus- ja keikkasiivoojia
RTK-Palvelu Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 22.7.2019

Vahvistamme Salon yksikköämme

Haemme nyt 

KEIKKA - ja TUURAUSSIIVOOJIA

Hakijalta edellytämme valmiutta työskennellä vaihtelevasti eri vuorokauden aikoina ja erilaisissa kohteissa. Mahdollista tehdä myös ilta- tai aamukohteita esim. opiskelun ohella. Palkkaustarve vähintään kaksi henkilöä, työaikojen päällekkäisyyksien takia.

Tunnit 0-37,5h/vko

Siivoojana tulet toimimaan osana siivouspalvelun tiimiämme ja liikkuvassa työssäsi vastaat osaltasi asiakasyritystemme ympäristön siisteydestä ja viihtyisyydestä.

Olet palveluhenkinen ja työskentelytapasi on ripeää ja varmaotteista. Aikaisempi siivouskokemus ja alan koulutus katsotaan eduksi, mutta meillä on myös mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. 

Tarjoamme mielenkiintoisen työn hyvillä työsuhde-eduilla. Toimimme maanlaajuisesti 30 eri paikkakunnalla ja palveluksessamme työskentelee yli 3000 alan ammattilaista. Siivouksen lisäksi tarjoamme kiinteistöhuolto-, käyttäjä- ja teollisuuspalveluja yrityksille ja julkisen sektorin asiakkaille. Lisäksi palveluvalikoimaamme kuuluu keskeisesti myös tekniset kiinteistöpalvelut sekä energiansäästöpalvelut. Liity energiseen joukkoomme ja hae meille töihin jo tänään! 

Hae tehtävää lähettämällä hakemuksesi oheisen linkin kautta. Lähetä hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 21.8.2019. Paikat täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä!