(Poistunut julkaisusta)

Osa-aikaisia tuotantotilojen siivoojia
ISS Palvelut Oy

Alkuperäinen julkaisupäivä 20.12.2019

Etsitkö viikonlopputöitä tai mahdollisuutta lisätienestiin esim. opintojen ohella?

Etsimme TUOTANTOTILOJEN SIIVOOJIA elintarviketeollisuuden asiakkuuteemme Jyväskylän Vaajakoskelle.

ISS:n elintarviketeollisuuden palvelut on erikoistunut elintarviketeollisuuden yritysten tuotantotilojen ja -laitteiden puhtauspalveluihin sekä tuotantohygienian ylläpitoon. Toiminnan lähtökohtana on asiakkaan tuotantoprosessien syvä tuntemus sekä prosessien mukaan räätälöidyt hygienia- ja palveluratkaisut.

Tässä tehtävässä pääset vastamaan elintarviketuotantolinjojen puhdistuksesta ja tuotantoprosessin hygieniasta. Työaika sijoittuu pääsääntöisesti viikonlopuille perjantai-iltaan ja yöhön kello 18.00–06.00 sekä lauantaille alkaen kello 6.00. Lisäksi viikolla on mahdollisuus tehdä satunnaisia ilta- ja yövuoroja. Työ on toistaiseksi voimassa oleva ja osa-aikainen (7-20h/vko). Voit halutessasi tehdä esim. pelkkiä lauantain vuoroja. Kerro meille mikä sinulle sopisi parhaiten. Koulutusjakso järjestetään viikolla 9 ja työt alkavat heti maaliskuun alusta.

Edellytämme vuoden kokemusta alan töistä, työturvallisuuskorttia sekä hygieniapassia. Perusominaisuuksiisi kuuluvat reipas ja työtä pelkäämätön asenne, huolellisuus, vastuunotto ja arvostus yhdessä tekemistä kohtaan. Tulet olemaan osa erikoistiimiä, jossa panostetaan laatuun eikä määrään. Työ on haastavaa, mutta sitäkin monipuolisempaa. Hyvän peruskunnon lisäksi työssä onnistuminen edellyttää vähintään kohtalaista suomen ja hyvää englannin kielen taitoa. Tarvitset myös omaa autoa kohteen sijainnin ja työaikojen takia.

Tarjoamme sinulle vakituisen työpaikan mielenkiintoisessa työympäristössä. Saat ympärillesi mukavan ja hauskan tiimin, jonka kanssa on kiva tehdä töitä. ISS Palvelut tarjoaa myös loistavat etenemis- ja kouluttautumismahdollisuudet isossa kansainvälisessä yrityksessä.

Miltä kuulostaa? Jätä hakemus tehtävään jo tänään ja liity ammattilaistemme joukkoon. Hakuaikaa on 31.1.2020 saakka. Haastattelemme hakijoita jo hakuaikana joten toimi nopeasti.ISS Palvelut luo kestävää hyvinvointia kiinteistöille ja niiden käyttäjille ja siten laadullista ja taloudellista arvoa asiakkaidemme liiketoimintaan. Olemme yksi Suomen suurimmista yksityisistä työnantajista ja maan johtava kiinteistö- ja toimitilapalveluyritys. Kokonaispalvelumme muodostuu kiinteistön ylläpito-, siivous-, ravintola-, turvallisuus- ja työpaikkapalveluista. Vuonna 2018 liikevaihtomme oli 407 miljoonaa euroa ja henkilöstömme vahvuus 8 017. ISS Palvelut on osa kansainvälistä ISS-konsernia. 
www.iss.fi, www.issworld.com, www.facebook.com/duunISSaISSSuomi/ 

- ISS on savuton työpaikka -